Back to Question Center
0

Защо & Как да стимулирате SEO със съдържание за маркетинг и социални медии - Тактика от Семалт

1 answers:

Когато става въпрос за подобряване на SEO, не е тайна, че съдържанието е цар. Вашиятсъдържанието на уебсайта трябва да е подходящо, информативно и ангажирано за търсачките да помисли за повишаване на ранга на сайта Ви. През годините,обаче, социалните медии също стъпиха на снимката, а сигналите й сега се използват за по-добро класиране на търсачките.Ясно е, че SEO, съдържание маркетинг и социални медии са всички работят ръка за ръка, за да подобрите състоянието на уебсайта на вашата фирма.

Само за да стане това по-ясно, има топ 5 съвета, обяснени от Андрю Dyhan,мениджър за успех на клиентите на Semalt ,за да помогнете за подобряването на SEO чрез съдържание, маркетинг и социални медии - building mobile application.

1. Брой на съдържанието в Twitter

Не само съдържанието на уебсайта Ви помага на Google да индексира вашия сайт.Колкото повече ти пишеш и колкото повече хора споделят твоите tweets, толкова по-добри са шансовете ти да се изкачиш на индекса. Обширната природа насветовната мрежа означава, че се използват широки процеси, за да се събере цялата информация и да се въведе в система, която е действително достъпна.Проследяващите програми на Google са от ключово значение за това индексиране и сега те вземат под внимание съдържанието от Twitter акаунти. Следователнода се възползвате максимално от Twitter и да разказвате!

2. Развийте своите социални медийни платформи, за да получите добри връзки

Тъй като търсачките се опитват да предоставят на хората информациякогато имат нужда от тях, те разчитат на социалните медии, за да помогнат. Колкото повече linksbacks има уебсайт, толкова повече показва, че хората намират този сайтот значение. За съжаление, много хора насилиха това в миналото и се занимаваха с техники за черна шапка-SEO, за да увеличат ранга си в сайта.Това доведе до търсачките, които се обърнаха към социалните медии за помощ..Днес търсачките търсят социални сигнали като Facebook, Tweets,Google + 1s, за да видите колко добре се справя сайтът Ви и как да го класирате по съответния начин.

3. Използвайте социалните медии, за да увеличите доверието си

Днес търсачките не разглеждат само съдържанието на вашия уеб сайт или блог.Те гледат и на социалните ви медийни платформи. Как хората общуват със съдържанието ви, както и колко хора свързватобратно към вас. Колко голяма е аудиторията и влиянието, които имате, също така се вземат под внимание, така че прекарайте известно време и в развитието сикато увеличавате аудиторията си.

4. Публикувайте в Google+ ежедневно

Разработете потребителския си профил в Google+, публикувайте всеки ден и Google ще бъде доволен от вас.Присъединете се към общностите и публикувайте подходящо съдържание, споделете потребителския си профил, просто бъдете активни в потребителския си профил в Google+. Уверете се, че сте в съдържанието сисподелянето в Google+ е съдържанието, за което искате да индексирате.

5. Укрепване и подходяща вашата SEO игра

Когато говорим за SEO и съдържание, неща като ключови думи, мета описания, altмаркирането на изображения и броя на думите във вашия блог подава всички въпроси. Но нещата се промениха малко с времето. Търсачките сасега по-заинтересовани от приложимостта на вашето съдържание. Това не е само за пълнене на ключови думи, а за това как ефективно можете да отговоритевъпроси, които хората питат. SEO революционизира вида на съдържанието, което се появява във вашите резултати. Затова се уверете, че вашиятсъдържанието е възможно най-подходящо и ангажирано.

Заключение

SEO, съдържание маркетинг и социални медии не са несвързани. Ако не, тесе превръщат все повече и повече в преплетени като годините минават. Всички те помагат в подобряването на SEO и класирането в сайта и трябва да бъдат взети под вниманиезаедно в маркетингови стратегии за уебсайтове.

November 27, 2017