Back to Question Center
0

Вашият онлайн бизнес Vs. Нови състезатели - 3 Страхотни съвети от Семалт

1 answers:

Отварянето на онлайн магазин е пряка задача. Отварянето на физически магазин може да бъдетрудно предизвикателство. Това включва процедури като запазване на запасите, поръчване на консумативи за закупуване на рафтове и заплащане на пространството за продажба на дребно. Въпреки това,това не е случаят с онлайн електронната търговия. Всяко лице с прости основни познания може да създаде старт и да направи достоен доходогромния интернет ресурс - computer company san francisco.

С оглед на това знание е ясно, че всеки стартиращ или среден бизнескоито вече съществуват, могат да бъдат изправени пред силна конкуренция от новите онлайн стартиращи фирми. Повечето от тези нови конкуренти инвестират силно в SEO и платени рекламида придобият пазарен дял на отделна ниша.

Електронната търговия, която има дългосрочно установяване, може да се конкурира с такива нововъведения,след съветите, предоставени от Ник Чайковски, мениджър за успешни клиенти за успех на Semalt .

1. Използвайте методи за създаване на маркетинг.

Традиционните маркетингови методи включват банерна реклама, НПК реклами и дори продуктразположението на успешни магазини като Amazon и eBay. Големите предприятия обаче използват творчески методи като платени реферали. Например,една компания може да организира концерт, където да покани клиент да участва. При това участие клиентът може да има възможност да питадруг за отстъпка. Такива реферали водят до повече продажби, отколкото платени PPC реклами.

Съдържание маркетингови техники, като уроци видео за насърчаване на съществуващите клиенти..Маркетингът в социалните медии и електронната поща след споделяне позволяват. Споделянето е добро за SEO, както и получаването на директни клиенти. В повечето случаи хоратасподеляйте съдържание на хора, които стават клиенти незабавно.

2. Осигуряване на услуга за грижа за звездите.

Предлагането на първокласно обслужване на клиентите не е пряко за нови конкуренти. Като търговец на дребнокойто е бил в бизнеса дълго време, това е областта, в която вашият опит влезе в сила. Например, човек има шанс да даде на клиентитеизключителен опит на клиентите. В някои ситуации можете да поискате от клиента за социални медии или дори да прегледате в Google. звезденклиентите могат да създадат информираност за своите последователи и да ви спечелят нови посетители.

3. Осигурете уникални оферти.

В повечето случаи клиентите, които отиват на нов конкурент, са вашите стари клиенти. SEOвключва споделяне на обема на търсене, който не се черпи от повече търсещи. В резултат на това се нуждаете от стратегия, за да върнете старата си клиентска база.Близкият имейл маркетинг може да бъде добра стратегия. Човек може да започне, като благодари на бившите клиенти и предлага сделка на ниска цена.В някои случаи включете безплатна оферта за елемента, който купуват. След като спечелите отново своите клиенти, можете да се върнете към по-старите техники за маркетинг.

Заключение

Много предприемачи, които извършват онлайн бизнес, са изправени пред силна конкуренцияот стартиращите фирми. Хората, които се осмеляват да предлагат онлайн маркетинг, правят тонове SEO техники, както и когато лъскав нов конкурент се появи на сцената,има спад в трафика, който идва на вашия уеб сайт. Това явление прави целия процес на SEO да падне като конкурентзаема ранг в резултатите от SERP, като печели част от трафика Ви. Все пак, човек може да върне бизнеса до обичайното, така че конкуренцията можеразсее. Със съветите по-горе можете да спечелите отново клиентите си и да възстановите най-високата си позиция.

November 27, 2017