Back to Question Center
0

Съвети за дигитален маркетинг от Semalt за увеличаване на приходите във вашия хотел

1 answers:

Хостелската индустрия привлича клиенти с различен вкус и предпочитания.Много търговци в индустрията се сблъскват с трудни решения, опитващи се да анализират последните букви или тенденции като "съдържание маркетинг" или "големи данни".Той причинява на хотелиерите да се ангажират с усъвършенствани стратегии и над мисълта за маркетингов бюджет, докато все още използват автоматичен придружител, който да отговорителефонни обаждания - book of boat values. Това е погрешно и хотелиерите трябва да се върнат към основите, като се съсредоточат върху това, което е значителен - гости.

Слезте до най-важните цифрови маркетингови продуктиот Андрю Дихан, мениджър "Успех на клиенти" в Semalt .

Подобрете опита на резервация на гости.

Най-важният аспект от продажбата на хотелска стая е резервацията на гости.Според Статистическия мозък, 58% от хотелските резервации се извършват онлайн. Това е огромно количество. Централата на уебсайта на хотела е важнааспект на онлайн резервациите. Изненадващо, началните страници на много уеб сайтове са трудни за навигиране и карат гостите да работят много усиленорезервирай стая. Хората не трябва да кликват върху "удобства" или "помещения" и да чакат часовете, преди страницата да може да се зареди. Освен това,ефективната начална страница на хотела трябва да има раздели, където посетителят може да превърта и да намери важна информация, преди да резервира услугите. Гостиби искал да види стаите, оценките, препоръките и резервационната кутия. Прилагането на ефективна стратегия за SEO може да помогне за подобряването на това преживяване.

Научете истината за SEO в индустрията на гостоприемството.

Хотели са сред първите осиновители на SEO дейности от 2004 г. насам.хотелският сайт можеше да постави ключови думи само в невидими маркери на началната страница и в търсачките, като Google ще индексира няколко ключови думимесеци по-късно. Все пак всичко еволюира и индексите на алгоритъма на Google се отразяват на сайта в рамките на няколко дни. Освен това Google използваRankBrain, изкуствен интелект, който се установява с невероятна предсказуема точност. Това означава, че предприятията имат по-малък контролтърсене в класацията. SEO е много по-малко работа, а хотелиерите вече могат да пренасочат SEO бюджета към други дигитални маркетингови подходи като социалните медии.

Осъзнайте връзката между социалните медии и гостоприемството.

В това отношение повечето хотелиери бяха заловени поради бързата скоросткоито социалните медии като Snapchat и Facebook продължават да растат. Разумно е за хотелиерите да разберат най-добрите социални медии, които да използват в цифровите технологиимаркетинг. Може би, тя също трябва да допринесе за подобряване на SEO опит. Експертите също разкриват, че хотелиерите трябва да инвестират в създаването на видеоклиповетъй като 67% от гостите гледат на пътуванията, свързани с производството, преди да резервират стая. Видеоклиповете също така предоставят на пътниците по-добро усещане за автентичност.

Обхващайте Instagram и Facebook.

Не е възможно да бъдете на всяка платформа на социалните медии, а на хотелиеритетрябва да бъде на тези две. Новите клиенти разчитат на тези платформи, за да определят дали отделен хотел все още е активен в предоставянето на услуги.

Увеличете броя на последователите.

Повечето хотелиери не знаят броя на последователите си. Като стотици фенове не могатнасърчаване на дигиталния маркетинг в туристическата индустрия.

Определяне на ресурси, предназначени за социални медии.

Социалните медии са платформа, която изисква хотелиерите да инвестират чрез наемане на специалисти.Те трябва да имат чувство за стил, брандинг и хумор, в допълнение към фотографските и дизайнерските умения.

November 27, 2017