Back to Question Center
0

Съвети от Semalt за това как да надхитрят вашите конкуренти в SEO

1 answers:

SEO е едновременно дългосрочна стратегия и икономически ефективна кампания, коятогарантира изчерпателни възнаграждения за максимален период от 2 години и минимална времева рамка от 6 месеца. Когато става въпрос за SEO,класирането Ви може да се покачи и да падне драстично в рамките на един ден. Добър пример е колебанието на цените на акциите в САЩна борсата, където стоките могат да понесат до 20% намаление на цените - ñð°ð´ð¾ð²ð°ñ ñƒð»ð¸ñ‡ð½ð°ñ ð¼ðµð±ðµð»ñŒ.

В алгоритъма за класиране на уебсайтове в Google периодично се променяпоради редица причини и стратегии, които са представени като основен фактор, влияещ върху промените. За клиенти, които се радват на проверкакласирането на дневна база може да доведе до доста разочароващи резултати.

Като клиент, не е нужно да тревожете, когато някой от вашитеосновен SEO конкурент изпреварва вашата ценена ключова дума в класацията Google. Обаче падането ще ви накара да се поставите в дългосрочен планстратегии за постигане на високи класации отново. Водещият експерт на Semalt Цифрови услуги, Андрю Dyhan дава списък на най-добрите пет начина, които ще ви помогнат да надхитри конкурентите си в SEO.

Създаване на ценни връзки

Намаляване на конкурент, който е бил високо класиран за повечеотколкото три седмици може да бъде малко трудно. За да превъзмогнете такъв конкурент в SEO, опитайте да изградите по-ценни връзки с изчерпателнивлияния във вашия бизнес. За да станете по-видими от съдържанието си, създайте добра мрежа с издатели с по-висок ранг ивлиятелните личности. Тази стратегия ще сподели съдържанието ви на глобалните платформи и ще спечели добър брой връзки.

За да се срамувате със SEO, опитайте да работите с BuzzSumo,надежден изследователски инструмент, който идентифицира най-влиятелните във вашата индустрия .

Създаване на висококачествено съдържание

Когато става дума за SEO, необходимостта от производство на по-високо качествосъдържанието не може да бъде достатъчно подчертано..За да хванете конкурента си, който ви огласява в SEO, въведете друга алтернативаформа на съдържание, като например видеоклипове и информационни графики. Изградете добри връзки, като се занимавате с оригинално съдържание и оригинализследвания.

Използвайте профила на състезателя

В SEO, идентифицирането на силните и слабите страни е aнеобходима предпоставка за постигането на последователни резултати. Входящите връзки обикновено се използват в SEO. Възползвайте се от предимствотовходящи връзки за разузнаване на вашите конкуренти и идентифициране на техните силни страни. След като идентифицирате силните страни на състезателя, надценете гив SEO няма да бъде трудна задача.

Има многобройни инструменти, когато става въпросоценка на входящите връзки и идентифициране на слабости. Съсредоточете се върху силните си страни и работете върху слабостите си, за да надминете вашитеконкурент в SEO.

Приемане на местни SEO стратегии

Както споменах по-рано, SEO е дългосрочна стратегияизисква клиентът да бъде умен, за да оцелее в твърда конкуренция. Вместо да се занимавате с национални платформи, помислете за приоритетместна стратегия за SEO и работи върху включването в локалния 3-пакет. По този начин вашето съдържание ще получи по-голяма видимост, акции и дрвръзки. Също така работете върху местните показатели, като заглавията, съдържанието и мета описанията.

В рамките на няколко седмици ще започнете да осъзнаватеизвестен напредък във вашата SEO кампания, която ще ви помогне да надмине конкурента ви.

Предлага разнообразна продуктова гама

предлага разнообразни продукти във вашия онлайн бизнес поставяВие сте в по-добра позиция в сравнение с конкурента си. Ключовият момент при предлагането на различни продукти е намирането на начин да превъзмогнете свояпротивник, без да сте изправени пред твърда конкуренция в кампанията си. Справянето с редица продукти, които опонентът ви не предлагапомогнете за повторното позициониране на стратегията си за SEO и да ви даде огромни предимства.

Най-доброто нещо за SEO е реализирането на последователностсе връща в дългосрочен план. Споменатите по-горе аспекти не се ограничават до краткосрочно изпълнение, те са по-скоро потенциални алтернативи, които ще ви помогнатбъдете на най-високите позиции с времето. За да избегнете превъзмогването от конкурента си в SEO, винаги оставайте наблюдателни и разнообразявайте линиятана вашите продукти.

November 27, 2017