Back to Question Center
0

Смисъл съвети за текущ блог успешно

1 answers:

За всяка платформа за електронна търговия поддържате постоянна комуникация с клиента сие ключов елемент в практиката на работа. Блоговете установяват силен контакт с клиентите Ви. По този начин добавянето на блог към нашия уебсайт е един от най-добритеефективни местни SEO техники.

Експертът на Semalt Цифровите услуги Франк Абаняйл обяснява важните аспекти на използването на блог като инструмент за разширяване на комуникацията с клиентите.

Какво трябва да знаете

За всеки интернет сайт, добавянето на блог просто означава, че има платформа, в която има единмогат да споделят публикации, както и ново подходящо съдържание - onde comprar oculos oakley. В повечето автоматизирани системи за управление на съдържанието обикновено има секция "блог".За други разработчици кодирането на блог може да е лесна задача, благодарение на многобройните безплатни шаблони и CSS падащите прозорци. Разликата е всистема за управление на съдържанието, която използва за блога. За повечето хора добавянето на блог ще включва директно щракване на бутон.Конвенционалните идеи за блогове за вашата ниша могат да включват:

  • Как да съвети
  • Свидетелство за опит
  • Съобщения, свързани с вашия уеб сайт
  • Специална служба, отдел или функция

Не се притеснявайте много за техническите въпроси във вашия блог.

Човек може да има всякакви въпроси, когато включва блог в уебсайт. Занапример, може да се чудите ROI, разходите за поддръжка, съдържание за публикуване, как да добавите блога към уебсайт, наемане на свободни работници и разработчиции функциите за автоматизация на блога. Това са важни съображения, но те не трябва да поемат много от вашето време.

Идеята за създаване на блог не включва много технически подробности в началния етап.Целта на всеки блог е да създадете добър и ефективен начин за комуникация с клиентите си. Блогът е средство за осъществяване на тази комуникациясе случи, а не на техническия характер на поставянето на хубав уебсайт..

Включете промоции

Можете да поставите промоции в блог. Например, да речем деня на жената и виеимате онлайн моден сайт. В блога можете да включите оферта като например "freebie". Например, можете да кажете "Донеси твоята дама с теб,и ще получите безплатна култура на върха. "Има много повече методи, които можете да използвате, за да съобщите на клиентите си за промоцията: Например:

  • 1. Публикувайте го в публикация в блога. Можете да използвате публикация в блога, за да обясните различни аспектина вашата история. Тази публикация ще бъде публикувана в permalink.
  • 2. Споделете URL адреса на социалните медии. Използвайте социалните медии за местните канали, за да ги публикуватепост. Можете да използвате насочени реклами, които сочат към вашия град. Сайтове за социални медии като LinkedIn и Twitter могат да бъдат добро място за започване на работа
  • 3. Изпрати имейл. Напомнете на абонатите си за промоцията. Не забравяйте да предоставитевръзката към длъжността, както и обобщение на нейното съдържание
  • 4. Настройте кампания в Google AdWords. Можете да използвате ключови думи, които са насочени към конкретнинещо във вашето населено място. Оптимизирайте съдържанието и трафикът ще тече.

Заключение

Всеки може да започне блогове по всяко време. Добре утвърдените фирми са създали множествоблогове, които се занимават с различни аспекти в тяхната ниша. Много уебсайтове могат да се възползват от използването на блог дори в режим на автопилот. Един блог можебъде добър начин да запазите постоянна комуникация с клиентите си. Включва различни функции като коментари и форуми, които формиратоснова на добра връзка с клиентите.

November 27, 2017