Back to Question Center
0

Semaltic Löst 8 Мобилни SEO-Mythen Aus

1 answers:

SEO е най-добрият уеб сайт за оптимизация. Мит мехор и мехор лейтенант, умът на Suchen auf ihren Смартфоните махне, е сигурен, че не е изчерпано. SEO за хора с увреждания, които се намират в текстовете, които се намират в темата,

Рос Барбър, експерт от Semalt Цифрови услуги, Vertreibt умират Топ 8 SEO-Mythen.

Митос 1: Беше Менсен съм PC и Handy suchen, ist dasselbe

Върнете се в началото Go down Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Normalerweise suchen sie nach schnellen Antworten. Dies unterscheidet automatisch, wonach Personen auf einem der Geräte suchen. Google AdWords: Вземете Möglichkeit, herauszufinden, wonach Nutzer auf ihren Mobilgeräten suchen. Осигурете си безплатен достъп до мобилни телефони.

Mythos 2: Mobile Suchen und PC-Suche zeigen die gleichen Ergebnisse

Уайтхейт: Suchmaschinen arbeiten hart daran, Menschen zu finden, беше сив браухен, wenn sie es brauchen. Das bedeutet, dass Уебсайтове nicht mobil sind. Ihre Уебсайт е мултиплейър за PC PC оптимизация, канон и мобилни устройства. Софтуерът е предназначен за персонални компютри и мобилни устройства. Изследването на Google най-добри резултати от пункта. В проучването на Entscheck der der Suchmaschinengigant, което се равнява на 86% от резултатите от изследванията, проведени в различни сфери на дейност

Mythos 3: Die Leute werden bald auf ihren Handys aufhören zu suchen, weil sie anfangen werden, auf ihren tragbaren У дома Железопътен транспорт

Върнете се в началото Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Отпечатай Отпечатай Отпечатай Die Ära für tragbare Suchtechnologie ist erst der Anfang..Сири и Google Goggles се намират, когато революцията от ерекцията, аберите на Сири халт 3% от Anteile am Markt, е била зелена, да се умре Менюто, за да бъдете сигурни, че не сте сигурни в това, което ви харесва.

Mythos 4: Мобилен SEO е нет енмален eine Sache!

Уеб хостинг: Вие сте тук за да добавите мобилен телефон SEO оптимизация за начинаещи, които са достъпни за вас. Es ist wahr, dass viele Leute es nicht verstehen, und es gibt nur wenige Expert.

Ако не сте наясно, умирайте фалшиво или се движете по мобилния си телефон, но не е необходимо да ги пренебрегвате.

Mythos 5: SEO ist SEO, както и всички останали

Истина: Не, не, не. SEO не е едно и също. Местни SEO, мобилни SEO и SEO зауебсайтовете, които са оптимизирани за използване на компютри и лаптопи, не са еднакви. Колкото по-рано осъзнавате това и коригирате го за вашия сайт, моля, вижтепо-добри класирания и реализации, които ще получите.

Mythos 6: Конфигуриране на SEO оптимизация за мобилни устройства - Mobile SEO

Уайтхей: Върни се, че войната е така, защото не е така. Уеб страниците са преведени и преведени на мобилен телефон. Безплатен SEO оптимизиране на уеб сайтове. Уверете се, че сте по-мобилни от мобилни телефони. Усъвършенствайте SEO мобилния си телефон, който е на разположение на Sie Zeit und Geduld brauchen.

Аберт, който е най-добрият производител на козметични продукти,

Mythos 7: Erstellen Sie eine optimierte Уеб сайт и Passen Sie sie dann für Mobiltelefone an

Wahrheit: Optimieren Sie Ihre Уебсайт, damit sie auf allen Надяваме се, За да получите повече информация, моля, свържете се с нас. Tatsächlich founden bis zu 60% от Nutzer nicht immer das, е била за мобилни Suchanfragen benötigen. Умираме мобилни телефони, които са част от функционалността и са отделни Entität entwickelt и тях в SEO-Стратегията на сайта Уебсайт интегриран werden muss. Целта на BMW и Amazon е да се достави долар, който да се използва за уеб страници от шутцента.

Mythos 8: Естеството на връзките, връзките, които се намират в мобилната мрежа SEO Verwenden

Уверете се, че сте влезли в профила си! В уеб сайтове, свързани с уебсайтове, връзки към уеб сайтове, ще умре SEO-Практически навици. Също така Sie Hallo, Връзки от Google, Mashable и други уеб сайтове.

Вир хофен, дамс Ирн в Zukunft helfen können Source .

November 29, 2017