Back to Question Center
0

Семалт: Защо трябва да се съсредоточите върху местния дигитален маркетинг

1 answers:

Понастоящем, поради цифровизацията и ползите, които произтичат от нея, традиционнитебизнеса започват да осъзнават, че биха се възползвали повече, ако се възползват от дигиталния маркетинг.

"Годината на мобилността" е говоренето на цифровия свят в продължение на няколко години.Споменава се, че 2014 г. беше третата поредна година "годината на мобилния". Следващите години, до 2016 г., също получиха товаакамбиция според LifeHack - fontanella lavapiedi scontata. Тя се отнася до постепенното нарастване на мобилните устройства, които се развиват, за да станат доминиращиплатформа, използвана за сърфиране в мрежата, а не за определена година.

Ръководителят на успеха на клиента в Semalt ,Андрю Дихан, дава представа за важността на местния дигитален маркетинг и неговото настоящо значение.

Статистическите данни показват, че:

 • Приблизителните приходи от реклама на Facebook за 2016 г. са били 26 милиарда долара. Мобилни устройствадостига до 80% от това (21,98 млрд. долара)
 • До 69% от програмните реклами за цифрови дисплеи се проследяват обратно на мобилни устройства.
 • С над 500 милиона потребители Instagram се нарежда като най-бързо развиващата се социална мрежамрежа и се интегрира лесно с Facebook маркетинга.

Извличане на данни от Thrive Analytics, публикация на e-Marketer, малък и среден бизнесв плана на САЩ да похарчат повече за рекламата с по-голям акцент върху мобилните телефони през 2017 г. Причината за това решение е, че повечехората продължават да притежават смартфони. Осемдесет процента от потребителите на интернет в САЩ имат смартфон, базиран на резултатите отComScore. Някои от причините, поради които смартфоните продължават да се размножават, са, че Apple произвежда C-серия за iPhone,Android има смартфони от нисък клас, които повечето превозвачи раздават и силен пазар на смартфони втора употреба.

Някои от възможностите на бизнеса да се възползва от това са:

 • Google AdWords и Facebook обяви за местно насочване.
 • SnapChat филтри за насочване към потребители в определено местоположение..
 • Реклама Yelp спомага за поставянето на бизнеса в конкурентни профили на Yelp
 • Нарастването и популярността на Instagram

Традиционните предприятия следва да се възползват от цифровия влак. В противен случай,най-добрите играчи със сигурност ще ги извадят.

Amazon

Когато хората говорят за бизнес и маркетинг, платформата на Амазонка винаги се превръщав разговорите им. Над 80 милиона потребители се абонират за основния бизнес на Amazon. Годишните такси за абонамент за Amazon възлизат на8 милиарда щатски долара, които не отчитат разходите за главни членове.

Amazon попада в категорията на големите предприятия. Въпросът е дали aмалък или местен бизнес може да се конкурира с такива големи компании. Това е много възможно, но изисква много работа от техните търговци.

Каква трябва да бъде малката и местната дигитална реклама

Има четири области, на които предприятията трябва да проучат дали трябва да оцелеятцифров свят. Те може да не работят за всички фирми, но те служат като отлични изходни точки:

 • 1. Реклама на базата на местоположение, използваща Facebook или Instagram.
 • 2. Възползвайте се от нововъведения, които помагат на клиентите да поръчват и правят онлайн покупкикато безшевни, Instacart, Хайвер и Postmates.
 • 3. Осигуряване на превъзходни изживявания в магазина или местоположения, които представляват клиентис удобно пазаруване.
 • 4. Вградени канали за електронна търговия. С тях трябва да се използват инструменти катопренасочване чрез социални медии (Facebook) за увеличаване на продажбите.

Заключение

Не е лесно за малките предприятия поради силната конкуренция. Да се ​​надяваме,прозренията от Семалт хвърлят светлина върху няколко неща, които могат да направят, за да останат уместни и да продължат да процъфтяват.

November 27, 2017