Back to Question Center
0

Semalt: Защо пресни съдържание е важно за вашия уеб сайт и SEO

1 answers:

В действителност, търсачките имат огромно влияние върху начина, по който уеб сайтовете трябва да бъдатконструиран. Повечето търсачки акцентират върху качеството на съдържаниетои актуализира периодичността. По този начин, за да останете уместни, трябва да актуализирате съдържанието сичесто. Джулия Вашнева, мениджър за успех на клиенти на Семалт Цифрови услуги,обяснява защо свежото съдържание е ключовият фактор, който причинява успеха на уебсайта Ви.

1. Често обхождане от търсачките

Ако вашият уеб сайт се актуализира редовно с нови статии и уеб страници, то тогава търсачкатароботите посещават често този сайт. Това означава, че индексирането на сайта Ви ще бъде извършенопо-бързо. Когато търсачките посещават редовно сайта Ви, можете да постигнете по-високи ранглистаако вашето съдържание е ценно. Когато добавяте ново съдържание към уебсайта си, търсачкитезабележете това и пренаредите класирането на сайта си. Така че, актуализирайте уебсайта сиредовно, за да увеличи шансовете за по-високо класиране.

2. Увеличаване на потенциала на уебсайта

Основната стратегия за увеличаване на авторитета на Вашия уебсайт е създаването на повече съдържание.Публикувайте по-ценно, актуално съдържание и със сигурност ще дадете на сайта сиголям потенциал за власт. Ако прегледате сайтовете за авторитета във вашата ниша, Виеще осъзнаят, че имат хиляди страници, които са индексирани от Google. Ако вие стерешени да се присъединят към тяхната лига, тогава трябва да публикувате по-подходящо съдържание. Ако тиса последователни в писането на повече съдържание по определена тема, от което ще спечелите довериехората и търсачките. Оценката на авторитета на вашия сайт ще се увеличи, както вие получаватесе довериха повече и повече. Изградете своята репутация като сте активни на социалните медийни платформи и форуми.

3. Повече съдържание означава повече ключови думи

Когато създавате ново съдържание редовно, сайтът Ви ще има много ключови думи. Чрез създаване на ключова думафокусирани статии, ще имате възможност да насочвате повече посетители. Търсачкисъщо ще разпознае вашия сайт и ще ви изпрати повече посетители. Въпреки че Google не се основавамного тежест върху броя на ключовите думи на вашия сайт, все още е важно да се позиционираключови думи във и около вашата статия. Ключовите думи се използват от търсачките за индексиране на вашитесайт въз основа на предмета. Не забравяйте да не изяждате статията си с ключови думи като товаще привличат санкции от търсачките.

4. Дръжте информирани читателите

Редовните актуализации ще поддържат вашите абонати и посетители актуални със събитията и променитевъв вашата индустрия. Свежото съдържание има властта да конвертира нови посетители в клиенти.Чрез публикуването на нова информация често, ще запазите аудиторията си ангажирана. Това щеполучавате дългосрочна лоялност от клиенти и по този начин вашият сайт ще нараства популярност икласиране. Осигурете на посетителите си убедителна информация за продуктите и услугите Ви.Кажете на посетителите си за ползите от продуктите ви и защо им е необходима. Когато тида предоставят достатъчно информация на потенциалните клиенти, да им помагате да направят правилния избор,и най-вероятно те ще купят вашите продукти Source .

November 27, 2017