Back to Question Center
0

Семалт Съвети за това как да се извърши преобразуване на съдържанието

1 answers:

Създаването на ново съдържание за уебсайт е начинът да се осигури присъствието на SEO.В същото време пренастройването на старото съдържание ще повиши класирането Ви по SEO. Обаче, даването на старо съдържание на пресен слой бояможе да бъде трудна задача, особено ако не знаете от какво да започнете.

Водещият експерт на Semalt Цифровите услуги Франк Абаняйл описва решаващите фактори, които трябва да се вземат предвид, за да бъде успешно променено съдържанието.

1. Използване на HTML5 -->

1. Възстановете всички данни от предишни рекламни кампании. Получаване на всичкоданните ви могат да ви помогнат да останете фокусирани върху предишните тактики за SEO. Възползвайки се от този опит, ще подобрите ефективността на използванетоконкретни ключови думи, избирайки най-подходящия канал за маркетинг. Има много автоматични инструменти, които могат да ви помогнат да анализирате бизнесаза по-дълъг период от време. Данните са ключов елемент от фундаменталните прозрения за вашето фирмено представяне.

2. Отзивчив дизайн -->

2. Сегментацията на клиентите е от съществено значение. Съдържанието, което изберете, трябваотразяват целевата ниша, която се опитвате да впечатлите. Фокусирането върху целевата ниша е полезен фактор за постигане на целта на рекламните кампании.Сегментацията може да бъде мощен инструмент за достигане до вашата аудитория във всички възможни платформи. В много случаи хората страдат от scamming инструментикоито обещават да дадат бързи резултати при получаване на трафик. Въпреки това, той не взема под внимание сегментацията на клиентите на профила. Възстановяванетоот съдържанието може да ви помогне да решите този проблем, като достигнете до Вашата конкретна ниша успешно.

3..Когнитивна дисонанс -->

3. Създаването на отзивчив потребителски интерфейс е друг важен аспектот повторното използване на съдържанието. Той има положително въздействие върху това, посетителите да бъдат фокусирани върху уебсайта, което означава постоянно ангажиране напублика. UX разглежда елементите, които правят преглеждането в уеб сайта удобно за посетителите. Тя има много общо с уеб дизайнакакто и. Целият комплекс от техники на UI се свежда до необходимостта да се поставят бутоните за призоваване за действие в конкретния случаймясто на уебсайта. Колкото по-интерактивен подход UX дизайнерите се отнасят към уебсайта, толкова по-вероятният потребител ще реагира на съобщението, което искате да донесете.

4. Ключови думи Приложение -->

4. Съберете информация за читателите. Статии и обратна връзка отнастоящите читатели ще ви помогнат да прецените перспективите за удовлетвореност на клиентите. Можете да поискате отделни мнения и гледни точкитака че ще бъде от полза за необходимите корекции. В края на краищата сайтът е свързан с това, което публиката иска. Постигане на някои от тяхтези потребители ще извлекат големи ползи под формата на придобиване на необходимите знания за това какви идеи трябва да включите в бъдещекампании.

5. Понякога по-старото съдържание може да ви вдъхнови за създаването на бъдещетосъдържание. Инвестирайте доста време, за да се върнете към по-старото съдържание. Не всичко това може да бъде полезно. Разработване на добро съдържаниестратегия, която се фокусира върху предишните материали, може да бъде полезна при проектирането на рекламни кампании. Съдържанието трябва да има освежени дати.Следвайки тези прости стъпки, старото съдържание ще остане вечно зелено. Също така е възможно да превърнете старото съдържание в нещо напълноразлично.

Веднага след като целта на издателите е да запазят значимостта на съдържаниетои видимост, връщането към старото съдържание от време на време е важно по много причини. Основната причина е, че пренастройването на старото съдържаниеможе да ви помогне да увеличите SEO класирането резултати. Пренебрегването на предишната обратна връзка е огромна грешка, която може да доведе до много усилия. Следователно,пренастройването на старото съдържание изисква посочените по-горе аспекти Source .

November 27, 2017