Back to Question Center
0

Semalt Съвети за изграждането на имейл списък и Първи стъпки с онлайн маркетинг

1 answers:

Да имате списък с имейли, позволява да започнете да печелите пари. всичкотова отнема е един имейл, препоръчващ нов продукт, който популяризирате, и бихте могли да иматеогромен ден на плащане, но само ако сте успели да създадете голям списък. Семалт Експерт по цифрови услуги,Майкъл Браун споделя полезни съвети как да започнете с онлайн маркетинга.

Представете си, че имате информация за новотопродукт, който намирате за ценен и полезен. Един прост имейл, изпратен в списъка с 10 000 души сразговорен процент от 5% ще доведе до 500 продажби. Ако приемем, че печелите по 10 долара за продажба,което е много консервативна оценка, това ще ви спечели $ 5,000 за един ден, за по-малко отедин час работа. Все още не сте сигурни за създаването на списък с имейли?

Естествено списък с имейли от 10 000 е средно голямсписък, който ще отнеме няколко месеца, за да се изгради, така че трябва да започнете да работите върху него днес, а не утре. Най-колкото по-бързо започвате да изграждате списъка си, толкова по-бързо ще можете да седнете, да изпратите имейл за новпродукт и да печелите повече в този час, отколкото бихте направили за един месец.

Ползите от имейл списък

  • Ефективност на разходите за директен маркетинг
  • Възможност за анализ на кликваниятаи други важни статистически данни, които ви помагат да ощипвате вашата имейл стратегия
  • Създаване на авторитет и доверие чрез предлагане на стойността във времето
  • По-големи дължими реализацииза изграждане на текущи комуникации с вашия имейл списък

Една от най-важните части от изграждането на имейлсписък запазва вашите абонати. Много е обичайно читателите да се абонират за свободния си "стимул"след това ги извадете от списъка си с имейли. Трябва да сте в състояние да им дадете стойностпоследователно през вашия обмен на електронна поща, в противен случай кажете сбогом на вашата упорита работа и бъдещи печалби ..

Ефективни имейл маркетинг кампании са наоколоправилния подход. Помислете за всички имейли, които получавате ежедневно и защо някои от тях ви хващатвниманието и други бяха изтрити. Има наука за получаване на интерес и доверие на абонатите чрезпрост имейл. Това е разликата между "спам", който получавате и имейлите, на които кликнете, за да научите повече за него.

Ключови моменти, които трябва да запомните при изграждането на вашия списък

  • Създаване на доверие чрез предоставяне на опит и стойност в целевата ниша
  • Задействайте емоциите сисъздавайки истории, които читателите откриват завладяващи
  • Направете резервно копие на историята си с истинска логика катопрепоръки, за да ги направят още по-заинтересовани

Важно е да говорите директно с абонатите си.Знаете защо са се регистрирали, така че говорете с тях по начин, който ще им привлече вниманието. Никой не харесва имейлкойто говори за незначителни точки, така че стигнете до вашето мнение бързо и директно. След това им разкажете една история, която теможе да се отнася до. Това ще доведе до емоциите да дойдат на повърхността, което е точно това, което търсите.

Най-добрият начин да създадете списък с имейли е да използвате aуважаван респондер. Можете да настроите автоматизирани имейли, които се разпростират седмици в бъдещето, и веднъж това е направено,не е нужно да правиш нищо. Има много опции, но Аубер изглежда е най-ценното. Таме стимул да намерите безплатна или по-евтина алтернатива, но проблемът с това е, че вашите имейли могат да бъдат ограниченидо един на седмица или те ще се окажат в кутията за спам на вашия абонат.

Линиите за тема на имейли трябва да бъдат неустоимии да получите най-доброто от любопитството на всички. Разказването на истории е от съществено значение за завладяване на умовете им и за тяхното привличане по тематана мислене. Научаването на повече за copywriting ще ви помогне да произвеждате ценни имейли, които да накарат вашите абонати да четат и искат.

Не забравяйте да изградите доверие с вашия имейл списък предизапочнете да накланяте продукти и искате продажби. Органът идва от доверие и това ви позволява да реализирате продажби в бъдеще.

Уверете се, че казвате на читателя какво да прави. Томоже да звучи противоречиво, но проучванията доказват, че да кажеш на човек да прави нещо, получава по-добър отговорискайки от тях да направят нещо. "Регистрирайте се сега за треньор" 1 на 1 "ще бъде по-ефективен от" Искате ли да се регистрирате за тренировка "1 на 1"?

Надяваме се, тази статия ще ви помогне да научитенещо или две за изграждането на списък с имейли. Най-важното нещо, което трябва да знаете е, че не можете да чакате, за да започнете. Това еот съществено значение е да започнете незабавно тази задача. Ако имате някакви колебания, вижте Семалт Цифрови услугитака че ние ще направим нещата ясни за вас Source .

November 27, 2017