Back to Question Center
0

Semalt Study: SEO като интегрирана дигитална маркетингова стратегия

1 answers:

Онлайн бизнеса се нуждае от присъствие в интернет. В противен случай, клиентите бихапосетете уебсайта си само по погрешка или само от любопитство. Името, използвано от магазин, логото и продуктите му, предоставя информация, която може да се отнася до негоза клиентите за идентификация. Подобна информация е от основно значение, когато става дума за полагане на информация, която създава уеб присъствие набизнес. Оптимизираните сайтове имат лесно подбрана информация и много клиенти могат да ги намерят с по-малко усилия.

Интернет преживява над 13 милиарда месечни търсения. Създаването наОптимизация за търсачки (SEO), която основно е уеб сайт, който лесно се намира, служи като ключова дигитална маркетингова стратегия за онлайнбизнес.

Чрез SEO, бизнесът може да кара своите клиенти на своя уеб сайт, за да намери каквосайтът има за тях там чрез увеличаване на приходите на компанията. Това може да бъде постигнато, когато фирмата намират постоянно по - високо класиране встраницата за резултати от търсенето. Безплатната реклама и Pay Per Click са едни от най-добрите препоръчителни методи.

Андрю Дихан, мениджър "Успех на клиенти" в Semalt Цифрови услуги, осигурява жизненоважни елементи на интегрираната дигитална маркетингова стратегия, която всеки онлайн бизнес има нужда.

Как работи SEO

SEO използва търсачките, чиято цел е да обхождат, сканират, съхраняват индексии да се възстановят въз основа на алгоритми, както следва.

1. Плътност на ключовите думи:

Повторението на дадена ключова дума увеличава уместността на конкретната уеб страница.

2..Мета тагове:

Търсачките използват метаданни на HTML документа, както е предоставен от мета таговетеоценете удовлетворението.

3. Съдържание на уебсайта:

Качествено съдържание, което използва подходящи ключови думи, привлича повече хора и ги насочва към сайта.

4. Входящи връзки:

Хипервръзките на други уебсайтове, които се отнасят към уебсайта, дават по - високо класиране насайт за повече трафик.

Информация за индексиране, обхождане, алгоритми на търсачката и извличане осигуряват aпо-задълбочено разбиране на механизма за SEO.

Crawling

Crawlers или Spiders са софтуер, който систематично преглежда мрежата за индексиранеосигурява по-бързо и ефективно избиране на информацията по-късно от търсачките. Роботът не проверява за актуализация за интернетсъдържанието на дневна база, но поддържа памети и списъци на търсени, изтеглени и посетени места за по-бърза обработка от търсачките.

индексиране

Spider създава база данни от страници на обходеното съдържание. Индексите, които саосновно базите данни предоставят информация за уебсайтовете и уеб страниците, разглеждани от търсачката. Извличане на съдържанието наиндексът е чрез ключови думи и свързани струни. SEO трябва да е правилна, ако търсачката трябва да разбере уеб сайта.

Алгоритми за търсещи машини

Алгоритмите за търсачки се състоят от множества от уникални формули и правила, които дефиниратуместността на уеб страница. Те имат възможността да идентифицират оригиналната страница или ако уеб съдържанието има полезна информация, както е необходимо от потребителя.

Възвръщане

Последният етап от процеса на търсене на SEO третирана уеб страница е сложен процес, койтовключва разбирането на търсеното съдържание и съответствието му със съответните индекси и сървъри. В крайна сметка търсещата машина извличасписък на документите, съответстващи на използваните ключови думи и низове.

Използването на SEO, следователно, улеснява наличието на информация за конкретен случайуебсайт в горната част на търсенията за лесно извличане от търсачката. Маркетинговата стратегия за SEO е много ефективна по отношение на разходитевидимостта на бизнеса, извършваща електронна търговия, чрез манипулиране на съдържанието на уеб страниците за търсачките Source .

November 27, 2017