Back to Question Center
0

Семалт споделя "Google My Business" Essentials Всеки шампион по SEO трябва да знае

1 answers:

Много компании имат физически офиси и сайтове за електронна търговия. Насърчаване на клиентитеда купувате чрез физическия магазин е важно за подобряване на приходите от продажби. Също така, използвайки процеса за оптимизиране на търсачки (SEO)увеличаване на трафика на клиентите увеличава стойностите на продажбите. Google въведе приложение, което подобрява управлението на бизнесаинформация за местоположението. Приложението може да бъде достъпно чрез прост процес на търсене в Google.

Frank Abagnale, мениджър "Успех на клиентите" в Semalt Цифрови услуги, предоставя описание на приложението, за да се възползвате пълноценно от неговите функции - subtank mini v2 styled occ clearomizer.

Функции на приложението Google My Business:

  • Потребителят има възможност да управлява няколко локации, използвайки едно табло за управление.
  • Собственикът на фирмата може да промени името, адреса и работното време на бизнеса.
  • Потребителят може да анализира и да отговори на отзивите на клиентите чрез приложението.
  • Обновяването на снимки и публикации става лесно чрез платформата на Google+.
  • Функцията за анализ на високо ниво подобрява онлайн видимостта и ангажираността на клиентите.

Редизайнът на приложението Google My Business има допълнителни функции, които са привлекателнина собственика на фирмата. Тези допълнителни възможности включват:

  • Наблюдавайте как се представя бизнесът в Google+, Google Карти и Google Търсене.
  • Проверете анализите на ефективността, генерирани от Google +.
  • Достъп до подробна обратна информация чрез рецензии на клиенти и информация за местоположението
  • Управлявайте местоположенията по всяко време..
  • Посочете зони за местоположение и пощенски адрес за фирми, които имат ограничени операции.

Приложението за Android е налице в Google Play. Също така приложението за iOS може да се изтеглиот App Store на Apple. Можете безплатно да изтеглите или надстроите приложението Google My Business. Новото приложение Google My Business се комбинира със SEOключовите думи, приложението YouTube и приложението Google Анализ, за ​​да интегрирате данните или информацията, необходими за идентифициране на новата информация за местоположението.

Разбиране на Google My Business

Разделът "Общ преглед на Google My Business" показва важните характеристики на приложението.Помощната страница на Google My Business предоставя полезна информация за използването на приложението. При използването на приложението няма разходи. Това изисква самовремето и усилията за актуализиране на данните на потребителя. Собственикът на фирмата с няколко местоположения трябва да дава приоритет на най-добрите локации въз основа на паричнатастойност или стратегически ползи. Местоположенията могат да се качват поотделно или групово, като се използва електронна таблица, ако те са повече от 10. Бизнесътсобственикът трябва да разработи бизнес профил, ако местоположенията се управляват от няколко отделни лица.

Оптимизиране на местното търсене

Местното търсене включва процеса на SEO. Тя е по-подробна от основната Google,Bing и Yahoo онлайн търсения. Местното търсене генерира резултати, като използва картографските системи; например Google Карти, Apple Карти, Foursquare,Жълти страници и съветник за пътуванията. SEO подобрява бизнес видимостта и онлайн трафика на клиенти. Тя включва разпространение на важни даннистотици онлайн сайтове. Подобряването на процеса на местно търсене изисква усъвършенствана софтуерна платформа като Google My Business. Това е основнотоонлайн търсачката в световен мащаб. Най-голямата платформа на картата на приложението е от решаващо значение за подобряването на местното търсене на фирмените местоположения.

Заключение

Приложението Google My Business е полезно за подобряване на онлайн видимостта на бизнеса.Трафикът на клиентите винаги ще бъде висок на бизнес сайтове, които имат огромно онлайн присъствие. Основната цел на всеки собственик на фирмата еда генерират високи стойности на продажбите от клиентите, които посещават онлайн сайтовете.

November 27, 2017