Back to Question Center
0

Semalt SEO съвети за маркетинг на адвокатска кантора

1 answers:

В последно време адвокатите са изправени пред много пречки, свързани с онлайн маркетингаа именно увеличаване на конкуренцията и промяна в поведението на клиентите. В резултат на това оптимизирането на търсачките се превърна в приоритет за много фирми.

SEO е практика, която включва конфигуриране както на обекта, така и извън негона уебсайт, който се счита от търсачките за класиране. Много техники за SEO са приложими в различните индустрии, но за да успеяткато популяризирате фирмата си в правна индустрия, те трябва да бъдат точно определени. Маркетингът в този бранш е различен, веднага щомправилата и разпоредбите се налагат от държавните адвокатски колегии .

Джак Милър, мениджър "Успех на клиенти" в Semalt Цифровата услуга подчертава основните характеристики, които трябва да имате предвид при разработването на SEO стратегия за правна фирма.

1. Изследване на ключови думи

Първата стъпка в оптимизирането на уебсайт е проучването на ключови думи. Адвокатможе да се съсредоточи върху ключовите думи, които показват, че търсещият възнамерява да се регистрира за правни услуги. Тези ключови думи трябва да имат приличен обемза да се гарантира, че търсачката ще насочи трафика към нея. Ключът в тази техника е да разберете какви потенциални клиентиможе да въведе в лентата за търсене.

2. Специално призоваване към действие

Друга техника, която е доказала своята ефективност, е специфична поканакъм действие. Това е предназначено да принуди посетителя да предприеме действие. Hovewer, създавайки призив за действие, ще изисква известни усилия и стратегияче ще се отдръпнат. КТС трябва да гарантират, че търсещият лесно ще види съобщението, без да преглежда много информация..Тетрябва да постави тази покана за действие на всяка страница на уебсайта в най-видимата област, например заглавието на уебсайта.

3. Схема на адвокатите

Това обикновено се отнася до HTML кода, който обикновено се прилага към съдържаниетоза да помогне на търсачката да разбере връзката между различни парчета от съдържанието. Правната индустрия има свои собствени схемикоето позволява на търсещата машина да разбере вида на съдържанието, свързано с всеки юридически специалист или адвокатска кантора. Маркирайте съдържанието си със схемапомага да се подобри честотата на кликване върху резултатите от търсещите машини.

4. Правни съдържание Чадъри

Google обхожда и индексира онлайн съдържанието по систематичен и съгласуван начинначин. По този начин е добре да организирате уебсайта си така, че да имате страница за всяка практика и да обобщавате всички тези практики логично.Това ще премахне тежестта за намиране на подходящо съдържание на уебсайт.

5. Link Building

Link Building е друг фактор, който значително влияе на класирането на страницитев резултатите от търсенето. Не всички връзки обаче са еднакви. Следователно адвокатът трябва да придобие връзки от висококачествени източници, коитоконтекстуално значими. Колкото по-голям е броят на висококачествените връзки към вашия уеб сайт, толкова по-добре ще се класира в търсачките.

В този ден, създаването на сайт онлайн не е задължително за адвокатите.Всеки ден все повече клиенти се обръщат към онлайн платформи, за да намерят информация за правни услуги. Semalt клиентите са доказали, чеподробен SEO план е важно, ако искате да се появи на първата страница на резултатите от търсенето Source .

November 27, 2017