Back to Question Center
0

Семалт проучване: Какви са предимствата на специалистите по дигитален маркетинг, които дават на вашата електронна търговия

1 answers:

Всяка добра маркетингова агенция трябва да може да помогне на бизнеса ви за електронна търговия да растебързо, като същевременно облекчите стреса, който може да имате. Естествено е, че всички собственици на бизнес желаят да развиват своите компании, да генерират повечепродажбите и да достигнат водещи позиции в определена маркетингова ниша.

Както е видно, от време на време се нуждаете от помощна ръка. Наемане на дигитален маркетингагенцията трябва да бъде добро място за начало - australian super abn for ato. Джейсън Адлер, мениджър "Успех на клиенти" в Semalt обяснява какви 8 ползи ще получите, ако наемете дигитални експерти.

реклама

Типичната маркетингова агенция умее да създава, купува и канализиратрафик към мястото, където е необходимо. Защо са добри? Е, поради тези четири причини:

  • Опитът. Имайки богат опит в работата с различни компании,вашата маркетингова агенция би видяла десетки успешни кампании.
  • Организация. Ще получите подробен отчет за сумата, изразходвана за проекта
  • Ефективност на времето. Спестете си ценно време, като им позволите да се справят с тяхмаркетинг аспект на бизнеса, докато сортирате всичко останало.
  • икономичен. Тъй като преди това щяха да купуват много рекламивашите ангажименти, те (агенциите) може да получат по-добри цени.

Маркетинг на съдържанието

Точно както подсказва името, съдържанието на маркетинга се върти около създаването на графики, видеоклиповеи статии, които ги разпространяват с цел привличане, ангажиране и превръщане на сърфистите в клиенти. В днешния свят, къдеторекламното съдържание се използва с цел да заличи купувачите, съдържанието на маркетинга създава стойност. Това е ролята на маркетингаагенция за създаване на свежо, вълнуващо и привлекателно съдържание за вас.

Email маркетинг

Управление на социалните медии

Много е обичайно фирмите да работят със социални медийни страници - страница във Facebook, аКанал в YouTube, Google+ или Twitter. Актуализирането на тези страници редовно е главоболие, което е възможно да се преодолеепомощта на маркетингова агенция.

Дизайн и разработка на уеб-сайтове

Предприемачите се занимават с бизнеса по много причини. Някои го правят само защототе могат, а други го правят по някаква друга благородна причина. За съжаление, не всеки има умения да създава свой собствен уебсайтдобра перспектива за онлайн присъствие (уеб дизайн). Ако сте начинаещ, тогава агенция трябва да ви помогне.

Фотография и видеозаснемане

Видеографията и фотографията са жизненоважни, когато става дума за продажба на неща онлайн.Помислете за сценарий, при който потребителят няма представа за това, как изглежда даден продукт - изображението или видеоклипът трябва да са полезни.Това ще бъде перфектно направено от добра маркетингова агенция.

Оптимизиране на скоростта на конверсия (CRO)

Има стотици маркетингови агенции, които предлагат CRO. Това (CRO)разчита на тестване, както и събиране на данни за преструктуриране на уеб съдържание, което е превърнато в потенциални клиенти. CRO има технически характер, така чеизисква професионален опит.

Тъй като бизнеса расте, вие сте длъжни да изпитате повече предизвикателства. Занапример, когато генерирате повече продажби, получавате повече отговорности на клиента. С по-широка продуктова линия получавате повече инвентарследя. Хвърлете в многобройните рекламни опции ,SEO актуализации, маркетингови инструменти за социални медии и ще получите по-широка картина.

November 27, 2017