Back to Question Center
0

Semalt представя 7 SEO стратегии за медицинските доставчици

1 answers:

Оптимизация за търсачки (SEO) гарантира, че вашият сайт може да бъде намерен, когатодадено лице прави заявка в търсачката. Например, ако даден потребител на уеб търси подидат в местността Бостън, и тамима много педалисти в областта, очевидно искате да се появи вашата практика като първа опция в резултатите от търсенето.

Ръководителят на успеха на клиента в Semalt ,Джейсън Адлер дава седем приложими SEO трикове и стратегии, за да даде на организацията си конкурентно предимство в сектора на здравеопазването ида ви помогне да класирате високо в резултатите от търсенето.

1. Изберете правилните ключови думи

Направете изчерпателен списък с думи, които мислите, че хората ще пишаткогато търсите център за медицински грижи и услуги. След като компилирате списъка с думи за търсене, оценете тяхната ефективност чрез използванеПлан на Google за планиране на ключови думи. Тестът ще опише кои фрази имат значителен трафик за търсене на месец, но с минимална конкуренцияот други сайтове.

2. Дефинирайте данните си за метаданни: Мета описания и заглавни етикети

Ключовите думи, интегрирани с вашата намеса за SEO, трябва да присъстват в метаданнитена всяка страница и в основното съдържание на сайта Ви. В метаданните са разположени HTML мета маркери между затварящата и отворената главаетикети в HTML кода на файла. Мета данните помагат на търсачката да идентифицира какво представлява страницата, докато се възприемат заглавните таговекато заглавието на страницата.

3..Създайте съдържание без плагиатство

Създайте уникално съдържание за вашия сайт от името на Вашия медицински център, за да сте сигурниче тя се откроява и ви дава конкурентен край онлайн. Информирането на аудиторията ви чрез използването на качествен маркетинг на съдържанието ви дава възможностза да покажете своя опит и стойност и в крайна сметка да спечелите ранг в търсачката.

4. Уверете се, че имате карта на сайта на вашия уеб сайт

Създаването на опростена карта на сайта често е подценяван трик за интегриране на вашитесайт с търсачките. Картата дава представа на Yahoo, Bing и дори на Google за това как е конфигуриран и свързан вашия сайт.

5. Имат различни Verticals за търсене

Повечето експерти в областта на здравеопазването пропускат шанса да се класират по-високо, използвайки слайдшоута,видео, изображения и други интерактивни форми. Попълнете уебсайта си със съответното оптимизирано съдържание и се възползвайте от използването на различните формуляриТърсенето е вертикално.

6. Местна реклама в мрежата за търсене

Повече от половината от търсенията се извършват чрез използване на мобилни устройства. Местентърсенето е ключова вертикална за организация за медицински грижи, тъй като пациентите трябва да посещават физическото местоположение на тези центрове преди теда използват услугите си.

7. Използвайте социални сайтове, за да увеличите класирането

Социалните медии движат трафика към сайта Ви и улесняват двупосочниявзаимодействия между редовно лице и организация. Социалните сайтове засягат SEO в рамките на връзкатаизграждането и участието в съдържанието.

Все още се съмнявате в значението на SEO във вашата професия? В момента над 55%от възрастните в Америка собствени смартфони, което показва колко важно е да се класира високо в резултатите от търсенето, които потенциалните пациенти биха моглитърсейки от своите устройства, както и от настолните компютри. Прилагайки практиките, споменати по-горе, ще увеличите онлайнприсъствие на вашата практика и достигане до нови клиенти Source .

November 27, 2017