Back to Question Center
0

Семалт предлага как да увеличите своята EMM кампания

1 answers:

Email marketing е една от най-мощните дигитални маркетингови стратегии в светаднес. Неотдавнашен отчет показа, че имейлите за транзакции записват 8 пъти повече отваряния и кликвания, отколкото всеки друг вид имейл и генерират6 пъти повече приходи от други маркетингови стратегии, като например маркетинг на социални медии. Технологията за електронна поща се използва и от 82%на B2C и B2B фирми да поддържат връзка с клиентите, както и с пазарни продукти и услуги .

Ето полезни съвети как да увеличите своята EMM кампания, както бе предложено от Ross Barber, мениджър "Успех на клиенти" в Semalt Цифрови услуги .

1 # Опознайте вашата аудитория

Разбиране на нуждите и очакванията на целевата аудитория от вашитекомпания ще ви помогне да излезете с кохезивни имейли, които ще ви помогнат да постигнете целите си. В противен случай, бомбардиране на всичкихората в списъка ви с едно съобщение ще навредят на репутацията ви и ще изгонят клиентите. Някои от абонатите също можехаподчертайте електронната поща като спам, ако тя не им предлага никаква стойност.

2 # Имейл трябва да бъде кратко и кратко

В миналото е било обичайно да получавате бюлетини за електронна поща, съдържащи страници със съдържание.Въпреки че компаниите все още изпращат такива имейли, те са по-рядко срещани. Поддържайте имейлите си кратки и правище увеличи шансовете имейлите Ви да се отварят и четат от получателя..По-важното е, че милиони хора използват мобилни устройстваустройствата за четене на имейли, така че да се запазят кратко, ще позволят на целевата аудитория да ги чете удобно, докато сте в движение.

3 # Boring Opening Lines

Досаден тема за електронната поща и пробиващи линии за отваряне като "Здравейте сър" или "Съжалявамда ви притеснява "са остарели и биха могли да доведат до открояването на имейлите ви като спам от вашите абонати, независимо отспешността или значението на съобщението. Изпъкнете от тълпата, като използвате отварящи се линии, които незабавно ще привлекат вниманиетона получателя и да го мотивира да отвори и прочете съдържанието на електронната поща .

4 # Адреси на адреса на получателя

Да се ​​откажат от използването на остарели и генерични intros като "Уважаеми господине, Уважаеми клиенти"и подобни. Направете го лично, като въведете името на получателя в тази секция на имейла. Ако изпращате устройство за изображенияимейли, все още е възможно да ги направите лични, като включите името на всеки получател в темата. Това ще се покажече ви е грижа и имейлът не е изпратен на случаен принцип.

5 # Включете подканваща фраза

Подканваща фраза е фраза или дума, която описва действието, което искатеполучателят да вземе след четене на електронната поща. Препоръчително е да включите един CTA по имейл, тъй като множество CTA имат голям шансна объркване на потребителя. Ако възнамерявате да го използвате, за да насочите получателя към определена уеб страница, уверете се, че съдържаниетона тази страница отговаря на очакванията или обещанията, които сте направили в имейла.

6 # Направете го четем

Най-успешните търговци на имейли са овладели изкуството да правят своитеимейли, четливи и приятни. Използването на големи, четливи шрифтове, които могат да се видят както на работния плот, така и на мобилния телефон, е едно от сигурен огънначини за постигане на тази цел.

Започнете да прилагате тези шест доказани съвета, за да постигнете голям успех от вашияимейл маркетинг кампания. Уверете се, че сте наблюдавали получените резултати, за да знаете дали сте се насочили в правилната посока Source .

November 27, 2017