Back to Question Center
0

Semalt описва общите грешки в SEO и онлайн маркетинг

1 answers:

Съдържанието маркетинг е основна онлайн маркетингова структура, която има широко разпространени през последните няколко години. Всеки бизнес, следващ уебсайт или онлайн подход, използва онлайн маркетинга като един от тяхнай-ефективните стратегии. Много организации, които имат интегриран SEO и онлайн маркетинг, са се възползвали в голяма степен от възможностите си.Интернет маркетингът може да се превърне в златна мина, ако е разработена по подходящ начин. Въпреки това, няма директен метод или ръководство за получаване на най-многоот него. В резултат на това е задължение на SEO специалисти и интернет маркетинг да разберат кои тактики функционират и кои са

Ръководителят на успеха на клиента в Semalt ,Artem Abgarian описва пет често срещани грешки, които фирмите правят, докато се опитват да интегрират SEO и онлайн маркетинга.

1. Липса на качествени препратки

От съществено значение е да се включи кампания за изграждане на стратегическа връзка. Googleдава входящите връзки най-висок приоритет. Препратките също осигуряват качествен трафик от други уебсайтове, които бавно конвертират, особено в сайтовекоито участват в други стратегии за осигуряване на приходи. Например, препратките действат като пътища към вашия сайт. В резултат на това, търговец на съдържание трябва да се съсредоточи върху изграждането на връзка, тъй като алгоритъмът на търсещата машина зависи от тях за класиране.

2. Липса на стратегия за съдържанието на място

Търсачките ще класират сайт според качеството на съдържание. Много специалисти по маркетинг попадат в многобройните инструменти за автоматизация на сайтове, които понякога свършват зле. Например тактики като въртене на статии и ключови думи пълнеж често правят уеб сайтове бракувани от Google. Качеството на съдържанието, статиите и социалните сигналиса някои от начините, по които Google достига до страницата. Хубаво е да използвате подходяща граматика, подзаглавия и голямо съдържание, което ще покрие една тема адекватно..

3. Не дава достатъчно време

Класациите за органично търсене са много нестабилни и лесно могат да се окажат понижаване на позицията на уебсайта Ви. Ефективният SEO е дългогодишен процес, а не еднократно действие. Много хора, които са успели в маркетингът на онлайн съдържание зависи от дългосрочните цели и стратегии в сравнение с краткосрочните.

4. Не позволявайте на кампанията достатъчно бюджет

SEO трябва да изисква прилично бюджетно разпределение за различните аспектиот него да работи. В много случаи маркетингът на съдържанието е паднал за инструменти за автоматизация на SEO, които в повечето случаи в крайна сметка не предоставят това, коетообещавам. Човек трябва да използва достатъчно пари за адекватно проучване на ключови думи, хостинг, наемане на писатели на свободна практика и маркетинг. Добър уебсайтще бъде основен в изграждането на имиджа на марката чрез публикуване на гости, доброто входящо свързване, както и маркетинга на социалните медии.

5. Не разпределяне на натоварването

Когато правите онлайн маркетинг, има много задачи, които задължителноизискват високо ниво на умения и упорита работа. Следователно изпълнението на всички тези задачи не само ще намали качеството на работатано и да сведе до минимум ефективността на SEO тактиката. За да постигне най-доброто от SEO процеса, екип от опитнипрофесионалистите трябва да работят в хармония. Например, човек може да наеме писател на свободна практика от уеб сайтове като Dotwriter, за да създаде съдържание завашия блог. В друго измерение може да се наемат търговци на социални медии

SEO е сложен процес и може да изисква известно високо ниво преданост към ир. Както видяхме по-горе, няколко фактора бяха използвани, за да направи SEO успешна. Лошата практика и техники обаче водят до големите грешки, които маркетингът на съдържанието прави особено при дисконтирането на SEO приноса. Понякога, освен основните инструменти за SEO, трябва да наемат търговци на съдържание SEO консултанти или експерти, за да получите напътствия за подходящия ход, който да направите във всяка задача за SEO. Не всички тези грешки са фатални, но всекиправейки SEO за своите уеб сайтове, трябва да останат ясни Source .

November 27, 2017