Back to Question Center
0

Semalt описва аспектите на взаимовръзката между уеб дизайна и SEO

1 answers:

Уеб дизайн и SEO имат много общи неща, но те означават доста различнинеща. Тъй като хората продължават да създават все повече и повече уебсайтове, човек може да се замисли кои елементи трябва да следват. Например, блогърможе да се опита да създаде отзивчив, приятелски и лесен за използване сайт с висококачествено съдържание. Все пак тя все пак ще изисква адекватна сумана техниките за SEO, които да се прилагат, за да се постигне желаната цел.

Ръководителят на успеха на клиента в Semalt Цифрови услуги, Макс Бел посочва кои фактори причиняват тясната връзка между Уеб дизайн и SEO.

Връзката между уеб дизайн и SEO

SEO до голяма степен се занимава с избора на ключови думи. Нейната основна цел е да се гарантираче ключовите думи се използват в заглавията на страниците, както и в заглавията. Ключовите думи трябва да съответстват на ключовите думи на вашите конкуренти и да бъдатизбрани от обхвата на онези, които хората търсят, за да намерят уебсайта Ви. Заедно с това всички изображения на вашия сайт трябвада са описани "Алтернативни маркери", за да позволят на всички зрители да видят къде принадлежи изображението. SEO включва използването на "Запитвания низове", които се състоят от ключови думи,а не произволни кодове / букви. По този начин SEO е вашият агент по продажбите, който води хората до вратата на Вашия магазин. В резултат на това SEO екойто интернет маркерите използват за увеличаване на трафика към определени страници.

Когато SEO носи посетители на вашия сайт, уеб дизайн, от друга странаръка, е инструмент, който трябва да преобразува посетителите в купувачи..Независимо от това, което сайтът ви популяризира, уеб дизайна ще включва призива за действиепозиции на различни позиции на интернет страниците. Уеб дизайнът включва техническия аспект на създаване на потребителски опит на вашия уеб сайт.Оформлението, визуалният облик, структурата и начинът, по който потребителят се занимава са ключовите аспекти, които уеб дизайнът трябва да обхване. Добрите сайтове са простинавигация, която ще реагира по-бързо от навигацията на уебсайта на състезателя. Потребителският интерфейс трябва да бъде напълно потапящ и да отговаря на всичкиустройства, които могат да работят с различни операционни системи .

Конфликтът между уеб дизайн и SEO

Уеб дизайнът се фокусира върху техническите аспекти на създаването на вашияуебсайта и факторите, които са били взети под внимание, за да се осигури добър опит за сърфиране. От друга страна, ТърсенеОптимизацията на двигателя (SEO) е това, което увеличава видимостта на вашия уеб сайт за търсачки като Google, Bing и Yahoo. особенфразите за търсене ще достигнат уникални топ позиции, които ще дадат на вашия сайт достатъчно количество трафик.

->

В някои случаи целите на SEO и уеб дизайна могат да се различават. Занапример уеб дизайнът благоприятства използването на много снимки, за да се обясни съдържанието, представено на уебсайта. От друга страна, SEO фокусираотносно използването на думи. Всъщност използването на изображения намалява нуждата от използване на текстово съдържание, което може да ви даде конкурентно предимствопо-високо класиране. Ефективният уеб дизайн ще подчертае използването на специфичните фрази, които увеличават видимостта на цялата оформление.Заедно с това, SEO ще подчертае колкото се може повече ключови думи в много позиции в съдържанието на сайта.

Както SEO, така и уеб дизайна са важни за постигането на уебсайтадългосрочни цели. Тъй като SEO повишава видимостта на вашия сайт и съдържание, дизайнът на вашия сайт трябва да преобразува тези посетителив клиентите. В резултат на това и двете са важни и може да изискват работа по един или много от аспектите им, за да донесат успешен уебсайт Source .

November 27, 2017