Back to Question Center
0

Semalt обяснява какво причинява погрешна информация в SEO

1 answers:

Мнозинството предприемачи и оптимизатори на търсачки вярватче можете да бъдете забранени от Google, ако въведете няколко ключови думи в съдържанието на началната си страница. Също така, някои хора мислят, че част отсъдържанието може да се класира по-високо в търсачките, ако е споделено няколко пъти. Това са подвеждащи истини. Пълното попълване на ключова дума не може да подкани Googleда ви избягват. Въпреки че има връзка, че ако информацията, която е била споделена многократно в социалните медии, имамногобройни входящи връзки, Google постоянно отхвърля, че социалните акции играят роля в класирането на потенциала. Ето защо, твърдейки, че повечеакциите на резултатите до по-високо класиране е само половината истина и доста подвеждащ факт.

Джак Милър, мениджър "Успех на клиентите" в Semalt ,обяснете защо дезинформацията е толкова широко разпространена в SEO днес и как да я избягвате във вашата практика.

Бедността на полупастимите

Има по-голяма вероятност по-скоро да тече половината истини, отколкотоабсолютни митове. Митовете и погрешните схващания обикновено се изпращат на онези извън индустрията. От друга страна, SEO индустрията езатрупани с полуалисти, тъй като в повечето случаи те не работят с преки факти. Фактът, че алгоритми на всички търсачкивключително Google са топ тайни, това означава, че те не могат да разкрият какво смятат по време на класирането на резултатите, но те могат самоДайте улики. По същия начин, идеята лесно се приема, ако звучи възможно..Например съдържание с много социални акции е високошансовете за привличане на входящи връзки, но може би не са социалните медии, които изпълняват работата. Следователно, въз основа на съответните уликиче имаме по отношение на социалните дялове, това е полупастична лекота, която е съгласна .

Процесът на промишлеността

Бързото темпо на SEO индустрията води до възникването на дезинформация.Въпреки че Google се адаптира към бавен и непрекъснат график за пускане на пазара, увеличаването, доставката на нови технологии и стилове на търсене го правяттрудно за оптимизаторите за търсене да наваксат. Това има различни последици за разпространението на дезинформация, като предишна валидна информациямогат лесно да станат неактуални и хората често предоставят неадекватна информация в отчаян опит да бъдат първите, които покриват историята на търсенеили скорошна актуализация. Разбирането на информацията в бита е важно, но бързото предположение може да доведе до неразбиране на това, което евсъщност се случва. Накрая, при бързата скорост лошата информация може да се разпространи за кратко и може да бъде твърде късно, за да я коригираведнъж получени от общността.

Как да се избегне погрешно информиране

  • препратка. Винаги сравнявайте информация от различни източници.Проверете дали друг източник има данни, които потвърждават информацията в текущия източник.
  • Потърсете твърди доказателства. Ако даден отчет предоставя обща информация,например, да търсите статистически данни, факти и цифри, които са лесно достъпни в други компании .
  • Проверете източниците си. Например, ако дадено произволно лице дадеинформация за SEO тактики, тя ще бъде по-точна, ако търсите същото от човек, който има кариера в SEO.
  • Предизвикайте вашите предположения. Опитайте се да отхвърлите някои от вашитевярвания, за да се доближи до крайната истина Source .

November 27, 2017