Back to Question Center
0

Semalt обяснява как да създадете meta описания, които генерират трафик в електронната търговия

1 answers:

Във всеки бизнес привличането на трафик е един от начините за достигане на новите висоти. Когаработа с оптимизация за търсачки (SEO), мета маркери и описания са основните области за поставяне на конкурентни ключови думи. Електронна търговия метаописанията са кратките реклами.

HTML мета маркерите дават на сървъра ценна информация за уеб страница - professional data recovery in portland. Винаги имамета маркер за описанието на съдържанието на страницата, мета маркера за информация за авторски права и мета таг, съдържащ файла robots.txt. Например,
" ".

Маркерите за описание на метаданни са важни особено в маркетинга на социалните медии.Тя дава стимули за господство и уместност, когато споделянето на страници става твърде често. По този начин SMM е основен метод за извличанеклиенти. То помага на първоначалните стартиращи фирми да победят конкурентите и да дадат на всички шанса да доминират в своите ниши.

Ник Чайковски, мениджър "Успех на клиентите" в Semalt описва ключовите аспекти, които трябва да имате предвид при създаването на мета описания.

Кога да използваме метафориите

За определен набор от ключови думи, мета описание може да бъде от полза за вземанетонякои реализации. Металното описание дава на зрителите още едно потвърждение за уместността на вашето съдържание за даден набор от ключови думи.Търсените запитвания, които изглеждат подобни, изискват мета описание, за да се прекъсне връзката.

Semalt препоръчва да се включват дълги ключови думи за опашката за мета описания. Ако съдържаниетовключва повече от три ключови думи, не ги използвайте в описанието на метаданни..Търсачката може лесно да направи грешка, порадипълнене на ключови думи, което на свой ред ви печели знаме. Трябва да вземете част от тази страница и да използвате фрагмент, за да се покажеинформацията за заявката за търсене.

Писане на добра електронна търговия Meta Описание

За много приложения най-добрата дължина за мета описание е максимум 160 символа.Например, Google като компания има уеб сайт с мета описание, който съдържа 159 знака. Това включва дори пространства като знаци.

Когато правите добро meta описание, важно е да го разгледате като tweet илипубликация във Facebook. Twitter има границата от 160 знака. Също така можете да следвате някои от следните указания:

  • Използвайте ключови думи. Фрази за търсене представят съдържанието, което е актуално за това, коетоПотребителят търси. Това е същността, която представлява за някои от факторите, които правят алгоритъма ви висок.
  • Използвайте глаголи. В глаговете се наказва човек да предприеме незабавно действие. Можеш да използвашфраза като "Слушалки за магазини в Jumia".
  • Използвайте подканваща фраза. Съчетайте мета описание с действия като "магазин", "изтегляне" или "купувай".
  • Изграждане на шаблони. Твърде уморително е да напишете ново мета описание за всекистраница. Използване на шаблони, можете да го направите лесно.

Мета описания помагат на уебсайта Ви да се класира високо чрез непреки средства. многохората не успяват да осъзнаят, че набирането на топ позиция не означава непременно кликвания. Мета описания преобразуват човек, който преглежда страницакликнете върху него. Той съдържа ценна информация, която има смисъл в заявките за търсене за даден набор от ключови думи. Те също имат другачудесно нещо, отворено описание на графиката. Мета таговете са достатъчно кратки, за да се показват в социалните медии. Ангажиментът на социалните медии е един отначините за препратки и уместност могат да подобрят SEO, като ви дават повече посетители.

November 27, 2017