Back to Question Center
0

Semalt обяснява как да се възползват максимално от SEO и интеграция с имейл маркетинг

1 answers:

Email Marketing е икономически ефективен канал за разширяване на осведомеността за марката,и изграждане на по-добри взаимоотношения с клиентите чрез създаване на увлекателно, полезно или забавно съдържание. Когато си помислитече SEO има значение само за класирането на сайта на страницата с резултатите, изглежда е по-сложно и разнообразно.

Артем Абгарян, мениджър "Успех на клиентите" в Semalt Цифровите услуги обясняват връзката между имейл маркетинга и SEO и споделят съветите как да ги интегрираме ефективно.

Оптимизация на имейл маркетинга

Доставчиците на услуги за електронна поща предлагат IP адреси и мониторинг на дейността.Спазването на закона за CAN-SPAM увеличава доверието в сайта на доставчиците на интернет услуги. Несъответствието води до по-ниска степен на доставяне или черно списване.Някои читатели избират да четат съобщенията си в текстова форма, така че е разумно да има текстова версия на HTML имейла. Постепенно напредва къмпромоционалните послания, в сравнение с началото, намаляват шансовете за "отказване".

Съдържанието трябва да има директна връзка към целевата страница, която имаинформация за продукт, услуги и промоции и работи с целеви ключови думи. Персонализиране на съдържанието, така че да включва конкретни темина интереса увеличава шансовете за гледане и ангажиране. Когато се занимавате с по-голяма целева аудитория, сегментиране с помощта на демографски данни,интереси или предпочитания е важно, тъй като намалява степента на отпадане. SEO води трафик към сайтове, които имат видими регистрационни кутии и по този начин помагатразгънете списъка. И накрая, включването на връзки в социалните медии в органите за съобщения ангажира посетители и получатели във всички промоции..

Интегриране на SEO и Email маркетинг

Лесните начини за оптимизиране на дизайна на шаблона включват:

  • SEO Best Practices като оптимизиране на заглавията, заглавията,тематични редове, копие на тялото и котва, които свързват обратно към конкретни страници на сайта. Снимките не трябва да надвишават 600 пикселачитателите възпроизвеждат само текстове с изключени картини. Алтернативните текстови маркери на изображенията позволяват на потребителите, които имат само текст, да разберат предмета.Функцията "Преглед в браузъра" трябва да се показва в дизайна на шаблона, в случай че читателите имат проблеми с четенето на електронната поща.
  • Canonical Tags се прилагат, когато човек желае да използва архиви заблогове или бюлетини на уебсайта, към който търсят машините за търсене. Те казват на търсачката да третира страницата като предпочитан URL адрес,и че цялото съдържание ще се върне обратно към него.
  • Архивът на е-бюлетин е библиотека на всички публикувани бюлетинис всички подходящи теми. Всички заглавия се оптимизират в конвенцията за наименуване с ключови думи и Индивидуални връзки към всеки бюлетин .
  • Мобилният маркетинг изисква шаблони, за да се поберат в мобилните екранис адаптивни дизайни, които се приспособяват към конкретния мобилен браузър.
  • Subject Lines помагат на читателите да разберат по-рано съдържанието на електронната пощадори да го отваря. Те не трябва да имат нищо общо със SEO и трябва да ангажират интереса на получателя.
  • Видео имейли. Вградените видеоклипове като покана за действие помагат на читателитенаучете повече и помагайте при обръщането.
  • Проследяващи кампании, използващи Google Анализ.

Имейлите не ограничават съдържанието, стига да спазват CAN-SPAMизисквания и да ги поддържат прости и кратки. Имайте предвид, че ги проектирате според целевата аудитория, като имате предвид SEO. Сбъдещите подобрения в Google, улавянето на имейли ще бъде от значение за бизнеса, тъй като потребителите няма да се налага да посещават уебсайта, който да имазадържаните от тях дейности Source .

November 27, 2017