Back to Question Center
0

Semalt обяснява как да се възползват максимално от съдържанието на маркетинга и SEO взаимосвързаност

1 answers:

Стратегиите за оптимизиране на съдържанието и стратегията за търсене са плътнисвързани и когато се комбинират по подходящ начин, те са по-добри от PB & J. Тези две тактики са свързани с това, дават на хората точно това, от което се нуждаят.За да може вашето съдържание да бъде намерено от перспективите, имате нужда от търсачки.

Frank Abagnale, мениджър "Успех на клиентите" в Semalt Цифровите сървъри обясняват как да се направят тези две стратегии работещи, споделя знанията за важните елементи на дадена уеб страница, която трябва да бъдеоптимизиран както за хората, така и за търсещите машини.

Получаване на правилните ключови думи

Защо правите това за търсачките: Ключовите думи са основните характеристикипозволете на вашите страници да бъдат намерени. Смарт специалистите по SEO разследват не само условията в индустрията, за които искат да се класират, но и думите и фразитекоито зрителите им могат да използват, за да ги открият. По-интелигентните SEO подобряват информацията си около ключови фрази от три или повече думи, които санепряко свързани с вашата услуга или продукт. Това драстично намалява конкуренцията и трафика, като ги прави по-лесни за класиране.

Защо правите това за хората: Търсенето на ключови думи с дълга опашка има тенденцияда се трансформира добре в продажбите и продажбите. За да уцелите съдържанието на маркетинга злато, трябва да намерите няколко дълги опашки ключови думи и да се класира високо за тях.

Получаване на маркерите за правилното заглавие и описанието на метаданни

Защо правите това за търсачките: Тези описания не са такиватъй като те са били в класацията, но могат непряко да повлияят на начина ви на класиране. Чудесно заглавие и обяснение увеличават броя на"значими" търсещи, които избират в малката ви обява, като по този начин демонстрират качеството. Това води до излизането на списъка в редиците.

Защо правите това за хората: Това са единствената информациявидими за хората при търсене под формата на списък. Обяснение, което точно представя съдържанието на страницата ви и това говорикъм мотива за търсене на потребителя, е покана за действие, за да могат хората да кацнат на страницата ви. По този начин привличате съответните посетители, които са наяснокакво да очаквате от страницата си.

Използване на ключови думи и техните вариации в тялото на текстаи в албуми с изображения alt, веднъж или два пъти отново в субтитрите

Защо правите това за търсачките: Внимание на търсачкитее преместена до заглавните етикети. Направете това за вас, като въведете умело ключови думи и включвате вариации в тях. Въпросът е за употребатана съответни думи .

Защо правите това за хората: хората имат склонност към сканиранечрез онлайн, отколкото четене. Под-заглавията са чудесни за сканиране и могат да накарат хората да четат страница, като я правят по-лесна за четене.

Заедно с всичко споменато по-горе, съдържанието трябва да бъде примамливоза привличане и поддържане на посетители. Информацията трябва да бъде лесна за намиране, иначе тя се оказва безполезна. Както SEO, така и маркетинг на съдържаниетотрябва да работят заедно, тъй като без съдържание, което да се чете от хората, SEO техниките ще се считат само за спам. Така че създаването насъдържанието, което си струва да четем и споделяме, е основната цел, върху която трябва да се съсредоточим Source .

November 27, 2017