Back to Question Center
0

Semalt обяснява главните предимства на аутсорсинга за малкия бизнес

1 answers:

Малко дружество може да се наложи да поеме подизпълнители задачи или някои части от бизнесаоперации към доставчик на бизнес услуги от трети страни. Ако решите да делегиратенякои отговорности към страна, базирана в чужда страна, която е посоченакато офшорни аутсорсинг. Днес, в опит да се намалят разходите за бизнес операции, многомалките фирми предпочитат аутсорсинга като алтернатива на заетостта на място.Майкъл Браун, мениджър за успеха на клиентите на Смалт Цифрови услуги, разказва заосновните предимства на аутсорсинга за малкия бизнес .

  • Преминаване от фиксирани към променливи разходи. Имате например счетоводител на място.Той или тя ще се нуждае от бюро, компютър, здравно осигуряване, чай и месечна заплата,и въпреки това е стартов, може да не е много работа за целия персонал в началото.Аутсорсингът решава тази дилема за вас. Когато аутсорсвате фирменото си счетоводствоотговорностите, плащате еднократна такса за извършената работа, не е необходимо да предоставятересурси и всъщност вие получавате много по-добра работа, тъй като плащате само за една такава работае напълно завършена. Дори ако задачите, които възлагате, се повтарят, можетевинаги наемайте друг човек на следващия път.
  • Получете повече време за бизнеса на нещата. Собственици на фирмиможе искрено да нямат време да се погрижат за техническата страна на своитебизнес. Това включва неща като уеб дизайн, маркетинг на съдържанието, SEOи още много. Чрез аутсорсинг на тези отговорности, вие ще иматемного време на ръцете си, за да се грижи за самия бизнес. Фокусирайте севниманието към удовлетворението на клиентите и нека другите хора да направят техническитедейности за вас.
  • Достъп до икономии от мащаба, както и големите играчи в индустриятаизползвате. Големите играчи във Вашата ниша могат да си позволят да имат вътрешнотълпа талант, и това ще ги изкараш пред теб. Не можешда си позволят да имат вътрешен талант. Аутсорсингът Ви дава възможностнаемайте топ талант на ниска цена не само от вашата страна, но и от чужбинакакто и. Тъй като това няма да бъде фиксирана цена, ще можете да спестите пари.
  • Фокусирайте човешките ресурси там, където са необходими. Наемане и обучениеслужителите е скъпо. Като начало, вашият бизнес е много труденще остане с вас в кратък срок, а това означава, че служителите, коитообучени сте на цена, скоро ще започнете да работите за някой друг. Да избегнавсичко това караница на набиране, обучение и разгръщане, просто нека единаутсорсинг услугата върши работата за вас.
  • Намалете разходите за вашите продукти и услуги. Истината е, чече аутсорсингът е достъпен и в същото време получавате високо качествоработата е свършена. Това е далеч по-евтино, отколкото когато трябва да правите изследванияразработване на продукти, маркетинг, разпространение и доставка на вашия бизнес.По-високите оперативни разходи за бизнес означават по-високи цени за вашите продукти,така че ще трябва да прехвърлите разходите на клиентите си.

Накрая, аутсорсингът е лесен. Аутсорсинг на бизнес задачи като видеоредактиране, маркетинг, управление на социалните медии, разработване на съдържание имного по-лесно са. в Semalt Цифрови услуги, можете да намерите талантливиексперти от индустрията, които желаят да свършат отлична работа за вас. Нашите клиенти садоказаха ефективността на такова сътрудничество, така че отсега нататък можешсе ползват и от тези обезщетения Source .

November 27, 2017