Back to Question Center
0

Semalt обяснява факторите, които трябва да имате предвид, когато търсите правилното име на домейн

1 answers:

Когато мислите за установяване на онлайн присъствие, първото нещо, което трябвае да регистрирате домейна си. Избирането на име на домейн е важно, защото ще го направиили ще ви накарат да успеете или да се провалите в начинанието си. Името на домейна ви осигурява онлайнприсъствие, което прави уебсайта ви видим. Търсите правилното име на домейн,проверете някои фактори, че Семалт Препоръчва ви да помислите за водещ експерт по цифровите услуги Юлия Вашнева .

Репутация на компанията

Намирането на надеждна компания е важно. Много често някои от тези компании започват да рекламират своитепрекалено много, а по-късно сътрудничеството с тях става неудобство. От друга страна,други компании таксуват високи цени, но не предоставят качествени услуги. Проверете проверка на фонана компанията, с която бихте искали да работите, за да знаете истината за това.

Име на домейн

Когато сте в процес на регистриране на името на домейна си, изберете иметоможе да бъде предизвикателство понякога. Трябва да помислите, че името трябва да е такада бъде лесно да се запомнят и да имат тясна връзка с работата на вашия уеб сайттрябва да изпълнява. Освен това трябва да е и име с термин, който е лесен за търсене.

Авторското право на името на домейна

Уверете се, че името на домейна, което сте избрали, не е защитено с авторски права от някой другможе да ви донесе правно усложнение. Ще бъде добре да се гарантира, че компанията, която виеизбрани за регистрация на вашия домейн, ясно обясняват правилата на потребителите за имената на домейните осигуряват. Направете правилния избор на разширение, за да го използвате в името на домейна си, например,тя може да бъде .com .net .org и много повече, зависи от целите на вашия уеб сайт.

Избор на ключови думи

Изборът на подходящи ключови думи е важен аспект, който трябва да се има предвид, когато избиратеимето на домейна. Търсачките изглежда предпочитат богато на ключови думи домейн. В този случай виетрябва да се опитате да използвате основната ключова дума или фраза, за която искате да оптимизирате уебсайта сии опитайте да го направите около името на домейна.

Регистрация на уеб-домакин

Също така трябва да се опитате да не имате регистрация на домейн с вашия уеб-домакин. защотослед като решите да разделите пътищата си с вашия хост (което е често срещано), това става главоболие, за да се движитеВашият домейн също, в този случай ще бъде добре да ги разделите Source .

November 27, 2017