Back to Question Center
0

Семалт: Какво е най-доброто време да започнете SEO

1 answers:

Ако сте собственик на уеб сайт, който искате да получите най-доброто от SEO, имате нуждада разберете, че времето на вашите SEO стратегии и упражнения е също толкова важно, колкото самите стратегии или упражнения.

Независимо дали правите уебсайт стартиране или редизайн, най-доброто време дазапочнете да правите SEO преди да го пуснете в търсачките за индексиране и класиране. С други думи, SEO работа и уеб дизайнтрябва да започне едновременно .

Някои аспекти на SEO са уникални за новия сайт, някои от които са уникални запреработи уебсайт, а други са общи и в двата случая. Ник Чайковски, експертът на Semalt Цифровите услуги обясняват характеристиките на SEO за различни цели.

SEO за нови уеб сайтове

За новите уеб сайтове SEO трябва да се изпълнява едновременно с уеб дизайна и потребителитеопит (UX) - crema queen bee apivita. Това означава, че стратегията за SEO ще определи вида съдържание, което ще бъде използвано и къде ще бъде поставеноуебсайтът. Успехът в SEO е резултат от усилията за обединяване на уеб дизайна, UX и SEO. Стартиране на SEO по време напроцесът на уеб дизайн ускорява резултатите от SEO.

Това обаче има и друго значение за вашия бизнес: вашият UX иекспертите по уеб дизайн трябва да разберат SEO и вашите SEO момчета трябва да разбират UX и уеб дизайна. Тези експерти може да се нуждаят от обучение в четирикритични области (дизайн, UX, развитие на предния край и SEO)..Но усилията определено са полезни. Ще бъде по-лесно да се размисли ишансовете за успешен нов уебсайт са значително увеличени .

SEO Съвети за редизайн на уебсайтове

Ако вече сте пуснали сайта си, най-добре е да започнетеSEO одит. SEO одитът Ви помага да знаете силните си страни в SEO, като страниците, които се класират високо от търсачките. Ти същознаете какво SEO аспекти правят страницата да се представя добре, така че да можете да поддържате / запазвате или репликирате тези компетенции, докато преработватеуебсайтът.

Също така важно по време на redesign на уебсайта има план за пренасочване 301.Тъй като старите URL адреси се променят, екипът за преосмисляне трябва внимателно да пренасочи трафика към новите URL адреси, така че трафикът към сайтане се губи, след като преработеният сайт е напълно функционален. Това би било и е било за някои фирми смъртоносно за бизнесаако този аспект SEO е забравен. Представете си какво би станало, ако посетителите на сайта ви бяха посрещнати от грешка "404 - Страница не е намерена", когатоте се опитаха да посетят уеб страниците на сайта Ви.

SEO е текуща дейност

Както за новите уеб сайтове, така и за преработените, SEO е непрекъсната дейност.В днешната бърза технологична атмосфера, повечето от аспектите на SEO се променят в кратки срокове. По едно време ще трябваинсталирайте SEO включване и по друг начин формулирайте съдържанието си според текущата тенденция. Неуспех при преместването с SEOтенденциите ще бъдат определена смърт на бизнеса, особено ако продажбите силно разчитат на дигиталния маркетинг .

Запознайте се с правилните SEO стъпки, които да предприемете сега, за да направите вашата SEO стратегия иуспешен. Ако сайтът Ви вече се изпълнява, ангажирайте специалист по SEO и се уверете, че е извършен задълбочен SEO одит. Товае най-добрият начин да знаете какви действия най-добре отговарят на Вашия уебсайт по отношение на SEO успеха. И ако планирате да построите нов сайт,включете вашия SEO екип още от самото начало. SEO, направено по време на ранните етапи на разработването на уебсайтове, помага да се избегнат нежеланитеструктура на сайта, която може да ви струва време и пари в бъдеще.

November 27, 2017