Back to Question Center
0

Семалт: как онлайн брандингът ще повиши индивидуалния ви профил

1 answers:

Независимо дали имате соло предприятие, средно предприятиеили част от франчайз в по-голяма организация, осведомеността за марката е също толкова важна за растежа ви, колкото и тяби било от съществено значение за всяка голяма корпорация. Може да мислите, че изграждането на осведомеността за вашата марка в момента е загубаот ресурсите, защото сте само предприемач или собственик на самостоятелно заети лица, но това е точно обратнотона истината. Майкъл Браун от Семал Цифровите услуги споделят прозрението за това, как онлайн маркетинг щеповишава вашата видимост и насърчава развитието на бизнеса .

Изграждането на марка е важно за установяването на връзкас клиенти. Хората разказват на другите за положителния опит, поради което думата "от уста на уста" се разпространява и насърчава вашетобизнес развитие. Бъзът ще направи бизнеса ви по-голям и може би ще спечелите вниманието на медиите.

Зад всичко това си. Като основател на фирмата, виеса главен изпълнителен директор и лицето на организацията. Вашият бизнес може да стане толкова голям и успешен, колкото искате. някоихората мечтаят за този вид успех, докато други хора предпочитат да запазят своята фирма малки и управляеми. единначин, основната причина да въведете разпознаваема марка е, защото клиентите ще свържат вашите услуги или продуктис вас, като индивид.

Помислете за много велики личности, които веднъж започнали да бъдат малки,се издигнаха на върха, като изградиха силна марка. Помислете за полковник Харланд Сандърс от KFC, франчайз за пиле за бързо храненекойто започна в малко кафене в Кентъки в У..С. през 30-те години на ХХ век и след това се разширява в Обединеното кралство и Ирландия през 1965 г. като част от негоот това, което се превърна в масивен франчайз. Но истинският човек зад всичко това, "Полковникът" е лицето и зад компанията.В резултат на това марката на KFC е изключително успешна заради отличния си продукт, отличителната личност, надеждносттаобещания и гаранции. Плюс това, тяхната привлекателна "Finger Lickin 'Good" фраза направи запомнящо се слово, което разпръсна хората.

Как да повишите индивидуалния си профил, като създадете силна марка?

Вземете право в точката с мощна фраза и лого.Използвайки само няколко думи, трябва да предадете посланието на това, което ви е заложено.

Тези дни, всеки може да създаде уеб сайт, който ги правикомпанията изглежда по-голяма, отколкото всъщност е. Понякога това е добре, в зависимост от това дали предлагате продукти или услуги.Изучавайте конкурентите си и стратегиите им за брандинг, след което напишете няколко начина, по които можете да ги надхитрите.

Създаването на онлайн марка за повишаване на вашия профил може да бъде направено чрез:

  • Промоции и реклама
  • Убедителни визуални средства -или снимки или произведения на изкуството, графики
  • Връзки с обществеността
  • Кампании по електронна поща и бюлетини
  • Умните етикети
  • Поддръжка и комуникации

Брандингът е стратегия. Това е начинът да кажете на вашитеклиентите, които ви струват услугата или продуктите ви. Маркирането онлайн изисква последователен подход. Комбинация от визуалнии контекстуалният опит, представен онлайн, отразява вашето лице като офлайн компания. Като предприемач или собственик на малък бизнес,ще ви бъде полезно да продавате своя бизнес под името на разпознаваема марка Source .

November 27, 2017