Back to Question Center
0

Semalt изтъква ключовите фактори, които трябва да бъдат взети предвид при разработването на стратегията за SEO

1 answers:

Оптимизацията на търсачките (SEO) е от решаващо значение за дигиталните маркетингови цели.Стратегията за SEO цели да подобри трафика на клиентите чрез различни канали. Това е модерен маркетингов подход, който използва онлайнплатформи за привличане и задържане на клиенти. SEO повишава видимостта на фирмата / марката, като я класира в горната част на търсачкатарезултати .

SEO не е статично решение, а динамичен процес веднага след като е свързанона поведението на клиентите и променящите се възможности за информационни технологии. Предприятията, които имат за цел да разкрият пълния си потенциал, трябвада приеме ефективна методика за мониторинг и проследяване, в допълнение към провеждането на SEO стратегия.

Ръководителят на успеха на клиента в Semalt ,Джак Милър описва важни фактори, които трябва да имате предвид, когато планирате, прилагате и оценявате стратегията за SEO.

1. Разбиране на целевия пазар

SEO ви дава повече предимства, отколкото просто подобряване на трафика на клиентите. Тодава възможност на бизнеса да привлече вниманието на потенциалните клиенти. Специалистите по SEO трябва да разберат демографските характеристики на своитецелевата аудитория. Google Анализ е важен онлайн инструмент, който може да помогне на експертите в SEO да идентифицират основните характеристики на желанотоклиентска база.

2. Ефективност на мобилните пазари

Населението на клиентите със смартфони се увеличавабързо. Изпреварва населението на клиенти, които използват настолни и преносими компютри. Много хора имат достъп до интернет и социалнитемедиите чрез мобилни телефони. Специалистът по SEO трябва да гарантира, че уебсайтът на компанията може лесно да бъде достъпен чрез смарт телефона. на GoogleМобилният тест предоставя ефективен фактор за качеството на достъпа до уебсайта на мобилните телефони.

3. Търсачки Разширяване

Доминантната търсачка е Google. Много клиенти използват Googleза популяризиране на уебсайта. Технологичното развитие е увеличило капацитета на Google в областта на скоростта на обработка, яснотата наинформация и обем на уеб сайтове. Същевременно на пазара има различни търсачки. Например, Yahoo е по подразбиранетърсачката на Firefox..DuckDuckGo е друга търсачка, която печели популярност сред клиентите.

4. Удобство на уебсайта

Уебсайтът трябва да има ясно съдържание, което е оптимизирано в даден моментподходящ начин. Всички снимки и видеоклипове трябва да бъдат видими, описани и свързани. Писмената информация трябва да бъде точна и граматичнавярна. Ключовите думи за SEO трябва да са от значение за бизнес процесите. Лесният за навигация уеб сайт е лесен за навигация, така че да структурирате своястраниците на сайта също имат значение. Уверете се, че имате изчерпателни връзки.

5. Използване на връзки за качество

Връзки от добре класирани онлайн сайтове, които водят до вашата страница щегенерират повече трафик за препращане. Уебсайтът на компанията, следователно, получава повече потребители от целевите онлайн сайтове. Добър трафик на сезиранеподобрява марковата експозиция на бизнеса и броя на потенциалните клиенти. От друга страна, връзки от забранени от търсачкатауебсайтовете могат да понижат класирането на страницата ви. Така че обърнете внимание на източниците на входящи връзки и изберете правилните сайтове, за да насочите изходящивръзки към.

6. Силата на социалните медии

Социалните медийни платформи ви осигуряват диапазон от мощниинструменти за цифров маркетинг. Потребителите посещават уебсайт чрез връзките, предоставени в социалния медиен профил на бизнеса. Фирмите трябвада се развие съответното ангажиращо присъствие в социалните медии, за да се повиши информираността за трафика и марката.

7. Мониторинг и проследяване

Важно е да разберете как SEO стратегия работи. GoogleИнструментът в Google Анализ е необходим за прегледа на ефективността на стратегията за SEO по отношение на увеличаването на обема на трафика. Заедно с това,постоянният мониторинг на ефективността на уебсайта ще ви помогне да идентифицирате причините, които могат да доведат до намаляване на трафика, точно по това времете се появяват.

Високата класация на онлайн бизнес страницата увеличава видимостта сии трафика на клиенти. Преди 2015 г. SEO включваше добавяне на ключови думи към уеб сайтовете, за да се осигури бързо идентифициране чрез търсенедвигатели. В настоящата бизнес среда, SEO е многостранен и трябва да бъде интегриран в дигиталната маркетингова стратегия набизнес от опитни специалисти по SEO и специалисти по дигитален маркетинг, които можете да наемете чрез професионални Доставчици на SEO услуги Source .

November 27, 2017