Back to Question Center
0

Semalt Expertise: Google Карти като новата форма на маркетинг на социални медии

1 answers:

Не много отдавна, Google Plus беше главният доставчик на цялата информация по отношение наместния бизнес. Google My Business обаче вече е завел уебсайта за собствениците на фирми. Днес потребителите могат да използват Google Карти, за да имат подобнафункционалност. Някои SEO анализи преглеждат Google Карти като социални медии в прикриване. Много компании възприеха този подход, за да направят социалнитехниките за медиен маркетинг дават плодове в Google Карти - certificate of good standing new york.

Google Карти не е социален медиен уебсайт, но има някои прилики с общисоциални медийни платформи. Традиционните тактики за маркетинг в социалните медии (SMM) се отнасят за Google Карти, както в социалните мрежи. Google Карти имапотенциала да увеличите капацитета си за класиране.

Ръководителят на успеха на клиента в Semalt ,Ник Чайковски обяснява характеристиките, които се съдържат в Google Maps, които могат да окажат влияние върху оборота на клиентите.

Преглед на бизнес върху карти

Всеки бизнес има карта, която съдържа информация като данни за местоположението, оценка със звезди,клиентски отзиви и снимки на фирмата. В горната част има обобщена информация, като снимка на корицата, оценка на цената вдолара, потребителски звезден рейтинг, бизнес категория и връзка за физическо местоположение. Google Maps предоставя платформа, подобна на едназа социалните медии да включват:

  • Запис на функция. Човек може да запази търсенето или сайта да се позове на него по-късно.
  • В близост. Това е информация за подобни фирми в тази категорияда достигнете от текущото местоположение на потребителя. Google обяви, че почти 80% от тези търсения идват от браузърите на мобилни телефони..Този резултат
  • Уверете се,
  • Изпрати на Моя телефон. Потребителите на мобилни устройства с профил в Google могат да използват тази функция, за да я споделятвръзка или местоположение на фирмата.
  • дял. Налице е permalink, за да помогне на потребителите да изпращат информацията за потребителя на различниместа. Можете да съкратите връзката с помощта на кода на кадрите, предоставен от Google.

Социалният аспект на Google Карти

Потребителите могат да видят снимка. Клиентите имат възможност да споделят снимки в тази секция.Има специално създадено място за оценка на потребителите. Потребителят може да оцени бизнес или дори да остави коментар. Потребителите могат да създават персонализирани картикъдето те могат да включват любимите си "места" като бизнес.

Местните предприятия следва да насърчават потребителите да преглеждат бизнеса. Лицата също могат да качваттяхната снимка, за да накарат хората да визуализират онова, което очакват. Колкото повече бизнес има рецензии, толкова повече компанията получава по-високо нивоза споделяне на връстници. Фирмите могат да слушат какво казват клиентите и да направят необходимите корекции.

Заключение

Google Карти е заместител на Google Plus Local. Първоначално Google набляга на създаванетоместна социална мрежа за бизнеса. В тази епоха Google картите може да заемат подобна позиция с последните промени в алгоритъма на Google.Google Карти може да не е социална мрежа, но има някои функции, свързани с маркетинга на социалните медии. Например потребителите получават шансда популяризират своя бизнес и услуги чрез включване на място. Човек може да подобри SEO, използвайки мета маркери и локализиран и платеннасочени реклами. Google обръща особено внимание на местната SEO, както и на това, че фирмите се класират според географското си местоположение. Googleкартите могат да имат голямо влияние върху маркетинга, точно както социалните медии.

November 27, 2017