Back to Question Center
0

Semalt Expert указва как да се справи със спам за препращане в Google Анализ

1 answers:

Ако забележите, че уебсайтът Ви получава много трафик за препращане и данните се показват в Google Анализ, Вие не сте сами, тъй като много хора са изправени пред същия проблем. По-голямата част от трафика за препращане е спам и трябва да се освободим възможно най-скоро. Новите вълни от спам за препратки в голяма степен увреждат данните в Google Анализ. Нападателите не само унищожават класирането на сайта Ви в резултатите от търсачката , но също така получават по-добри редове за собствените си уебсайтове и блогове - blitz-kurier gmbh. Проблемът е, че малките фирми могат да се справят със спам при препращане и да увеличат броя на възгледите на своите сайтове.

Иван Коновалов, мениджърът за успеха на клиента на Семалт , предлага тук ценно решение относно спама за препращане .

Атакуващите генерират спам в Google Анализ

Първият въпрос, който ни навежда на мисълта, е, че нападателите и хакерите създават спам в Google Анализ. Собствениците на уебсайтове и блогърите наблюдават Google Анализ и променят настройките си от време на време. Те премахват и блокират IP адресите, които изглеждат подозрителни и пречат на истинските хора да посещават вашите уеб страници. Много хакери използват спам за препращане, за да генерират и фалшифицират продажбите. Освен това, те го използват, за да разпространяват вируси и злонамерен софтуер и провеждат фишинг атаки всеки ден. Ако се случи да видите подозрителни уебсайтове в данните си за препращане, никога не трябва да кликвате върху този сайт и да го премахнете от Google Анализ колкото е възможно по-рано..

Как се случва спамът за препращане?

Хакерите и спамерите използват различни техники за стартиране на ботове и отвличане на компютърни системи в ботнетите. Някои от тях генерират много визуални посещения и увеличават степента на отпадане на сайта Ви. Те продължават да изпращат ботове на вашите сайтове, унищожавайки цялостното й класиране в интернет. Нападателят трябва да стартира JavaScript, за да проследява Вашия Google Анализ. Оттам те събират данни и необходимата информация за вашия сайт и участват в измамните дейности.

С течение на времето Google въведе много продукти и услуги, за да осигури безопасността и сигурността на сайта ви онлайн. Можете да използвате неговите функции и опции, за да предпазите сайта си от хакерите. Проследяването може да се извърши с уникални номера за всички имоти. Един имот означава, че можете да използвате един номер на песен или код, за да отгатне дали сайтът Ви е получил легитимен трафик или не.

Google Анализ позволява на своите потребители да използват до петдесет свойства на профил. Това означава, че ако притежавате AdSense, трябва да получите един сериен номер за собственост. Номерът на UA, което означава Urchin Analytics, е името на продукта, който Google е придобил от години за своите потребители. Средните цифри са действителният номер на профила, който трябва да използвате при създаването на собственост. Всички свойства в един профил в Google Анализ могат да имат един и същ номер.

Също така, Google Анализ ни предоставя опции за филтриране. Създаването на филтри и актуализирането на аналитичните настройки, съгласно новите тенденции и тактики, е лесно. В интернет има много ръководства и уроци, за да се отървете от спам за препращане. Можете да поддържате качеството на данните си в Google Анализ, като коригирате настройките.

November 29, 2017