Back to Question Center
0

Semalt Expert споделя съвети за видео маркетинг Всеки шампион по SEO трябва да знае

1 answers:

В онлайн маркетинга оптимизацията на търсещите машини (SEO) е важна за повечето хоражелаят да направят своя бизнес дългосрочен. Оптимизирането на съдържанието е лесно, тъй като включва известни стратегии. Въпреки това, някои цифрови маркетингагенциите смятат този процес за забързан, особено когато не знаят какво да правят - best adventure south america. Оптимизирането на видео търсачката е необходимо за всеки онлайнсъдържание. От 2006 г. насам Google купи YouTube и оттогава използването на SEO за видеоклипове е също толкова важно, колкото и при всяко друго онлайн съдържание.

Повечето компании намират използването на видеоклипове по различни начини. Например много често задавани въпроси иуроците изискват средствата за добро информативно видео. Знаейки значението на SEO за видеоклипове, човек може да се чуди как да го приложи.

Андрю Дихан, мениджър "Успех на клиенти" в Semalt Цифрови услуги, определя няколко ценни съвета, които могат да направят видеоклиповете да ви дават по-висока оценка:

Дължината на съдържанието.

Важно е да включите ключови думи в историята на вашето съобщение. Видеотрябва да работи точно като статия на блог пост. Видеоклиповете трябва да бъдат изчерпателни, информативни, но достатъчно кратки. Много проучвания предполагат товасредните потребители харчат около 2 минути за видеоклип. Дръжте дължината на видеоклипа си кратък: около 5 минути. Видеоклиповете увеличават универсалното покритиеот съдържанието ви, както и предлагане на информационна платформа за активните ви клиенти да кликват и да намерят подходящо съдържание..Видеоклиповете получаватсподеля на платформи като YouTube. Ботове на Google могат да получат най-споделените връзки, които по-късно стават критерии за класиране на мнозинствотона уеб сайтовете.

Целта на видеото

Визията, целите и стойността на видео плана за SEO са основните факториобмисли. Човек може да създаде ефективна видео маркетингова кампания със силна мисия. Целите на видеоклипа обаче имат голямо влияниеотносно уместността на хората, които ги използват. Например видеоклип, предназначен за брандиране, може да бъде информативен и да включва купи сега процедури. Въпреки това, видеозастрахователната компания може да не ги има по образователни причини.Вместо това, те са важни за поставянето на ключови думи.

Влияние и убеждаване.

Когато човек търси онлайн видео, гледането е фактор за повечето хораобмисли. Видеоклиповете с водещи или такива, които могат да задействат споделянето, са един от най-изобретателните методи за постигане на постоянен поток от гледни точки.Няколко техники могат да направят един видеоклип да постигне това ниво. Например, включването на слуховата обработка. Може да се постависубтитри, надписи и обяснителен текст във видеоклипа. Този процес драматично стимулира визуалните и слуховите усещанияувеличаване на релевантността.

Заключение

В днешната SEO, създаването на съдържание и видео маркетинга са някои нови техники, коитоимат значително въздействие върху много тактики за SEO. Моите колеги и аз препоръчваме да се използва тази тактика, особено за тази аудитория, коятосе отнася до видео за обяснения. Въпреки че тези две понятия може да изглеждат различни, те са и двата стратегии за дигитален маркетинг и иматспособност за увеличаване на реализациите. Видеоклиповете са добри в обясняването, както и в насочването на аудиторията към мястото за изпълнениеподканваща фраза аспекти на уебсайта Ви. В резултат на това, видео маркетингът може да бъде решение на задачата за класиране на уебсайта Ви, особено на неготърсачки.

November 27, 2017