Back to Question Center
0

Semalt Expert разкрива 13 лесни техники за всеки успешен бизнес ум

1 answers:

За някои хора успехът може да изглежда като вдиганечанта пясък, но за няколко, това е просто рутина. Как е възможно?

Първоначалният етап е да се убие страхът, който идва от чувството на провал, като се питанепрекъснато и правилно планиране. Водещият мениджър за успех на клиенти на Semalt ,Игор Гаманенко твърди, че годините на преживяването са безценни, каквито иматдопринесе за реализацията на много проекти. Ето тринадесет съвета за каквода се направи, за да успее в бизнеса, че експертните акции, въз основа на опитана производствената практика в Семалт .

концептуализира

Трябва да имате голяма представа за това, което искате да постигнете от идеятадо крайното изпълнение и наблюдение. В същото време, тое важно да разберете броя на хората, които искате да ангажирате,технологията, която планирате да използвате, превозното средство, което позволява предаването на дветехората и технологиите. Определете целевите клиенти - регулаторният органи бенчмарка за цените, който ще гарантира печалба или поне ще запазиинициативата за известно време, докато не се справите дори и извън нея.

План

След като приключите с картографиране на идеи, подробно планиране на всичкоотделни аспекти на вашата идея са направени. От най-важнитедо най-малка степен, всички последствия за разходите трябва да бъдат еднакво подробни.Същността на този строг процес е да се оцени по-добре каквовреме ще ви отведе до постигане на вашата цел, която е неясноизразени по време на концептуализацията .

Извличане на информация

Разбира се, трябва да се запознаете с някакъв специфичен видинформация, но това не е достатъчно, за да се гарантира вашият успех.По този начин необходимостта от задълбочено изследване е неизбежна, тъй като някоифактите може да не са отворени за вас от началото или нещатаса различни и трябва да го знаете..Отново, в зависимост отинформацията, от която се нуждаете, трябва да се стигне до извличането на информацияда се направи по подходящ начин. В крайна сметка правилната информация емного важно, за да не губите ресурси по грешния път.

Уверете се, че информацията

Направете проучване на информацията, която имате, потвърдете нейнатаавтентичността и да се приведе в съответствие с концептуализираната цел катоние вече сме заявили. По време на проверката е налице последователностмного важно, доколкото до голяма степен то причиняванадеждност на събраната информация .

Намерете алтернативи

Когато излезе цялата информация,ще ви отнеме известно време, за да се огледате и да видите даливсе още има някои силно по-добри начинипостигане на същите или по-добри резултати. Какво правишобмисли? Вие считате целевите клиенти илипърво клиентите, а не разходите, времето или ресурсите.След като изяснихте кое е най-важноза удовлетвореност на клиентите, тогава трябва да помислитефакторът на разходите, времето и ресурсите иизберете най-добрите варианти за вашата инициатива .

Изготвяне на окончателния план

С анализа на наличните алтернативи,сега можете да имате смела позиция относно стратегиятада наемат, което ще даде приоритет наинтереси. Една от всичките ви алтернативи трябва да издържиза удовлетворението на клиентите и времето. незабравете, че имате свободата да наемате множествостратегии в различно време в зависимост отпреобладаващи обстоятелства. Най-важнитенещата, които трябва да постигнете, със сигурност са устойчиви резултати .

Изберете източник на средства

Вашият случай в бизнеса до голяма степен допринася за товапридобиване на необходимите средства. Това е ясен израз на обосновката за инициативата ипричината за приемането на определена стратегия срещу всички коефициенти. Трябва да е навремеи сложни, прости и ясни от съмнения и всякаква форма на двусмислие. Много е важно,трябва да използвате източници, които няма да повлияят отрицателно върху бизнеса Ви, например,висок лихвен процент, продължителни и сложни правни задължения, строги условия запоръчители. Винаги фактор за параметрична цена на капитала, която ще бъде отчетена по всякакъв начинот рисковете и все още са в границите на очаквания ви приход.

Актуализирайте своя план

Никога не е твърде много от вашето време и ресурсиза да се минимизират събитията, които ще доведат до загуба. Така че, отделете малко време и прегледайте всичко, което сте направилиза последните дни, седмици и дори месеци. Не позволявайте да се промъква в години, но ако го направи, направетече не се отказвайте и не се отдавайте на отлагане..Може би, може да има някакво потупване ипреминаване, което трябва да се направи. Когато ги намерите, не губете време, правете нужните и се срещнете със следващата стъпка.

Изпълнете Вашия план

Време е да го подготвим и да играеммалко по малко, защото никога не знаеш какво е в очакване. Въпреки че думите "планирането ви спестява два пътитолкова време по време на изпълнението "е вярно, но никога не е подчертавало нуждата от бързане, така че го бавнои стабилно. Това ще ви позволи да промените бързо, ако има непредвидени обстоятелствакоето означава, че в крайна сметка разликата между планираната стратегия и прилаганата стратегияще бъде много тесен и контролиран.

Следете Вашия план

Няма успешна работамониторинг и контрол. Това е отличителната черта на устойчивостта и осигуряването на качеството. Същността намониторингът трябва да вземе правилните стъпки колкото е възможно по-скоро, защото по-далеч получава отплан, толкова по-трудно става управлението и толкова по-скъп е бизнесът. запасуправлението включва високо ниво на приоритизиране; въпросът е: чийто интерес ще бъде даденприоритет пред друг? И следващото нещо, което идва на ум, е конфликт.

Предприемане на корективни действия

Необходимостта да се осигури изображение и репутацияна бизнеса, както и други фактори като разходи, удовлетворение и средства за максимизиране на ресурситенеобходими корективни действия. Одобрения за преработка, отклонения и ремонт на дефекти ще трябва да бъдатнаправени в рамките на конкретни срокове, които няма да окажат неблагоприятно влияние върху цялата продължителност на дейността .

Нека хората знаят вашия бизнес

Използвайте социалните медии от уста на устаи всеки друг рекламен механизъм за популяризиране на вашия бизнес. Това ще увеличи продажбите и ще увеличи приходитеразходите постепенно ще паднат и печалбата ще се увеличи в дългосрочен план .

Не спирайте мониторинга

И накрая, не спирайте мониторинга, защотобизнесът е много динамичен, където промените са неизбежни. Бъдете проактивни, продължете да учите и запазвайтеприлагане на знания и умения. Растежът и разширяването ще дойдат естествено, а концепцията за спонтанност ще ви задържи на повърхността Source .

November 27, 2017