Back to Question Center
0

Semalt Expert определя връзката между реализациите, трафика и ефективността на уебсайта

1 answers:

Когато се занимавате с фактори на място за съдържание маркетинг, SEO и други входящистратегии, ние не успяхме да осъзнаем как ефективността на сайта влияе върху трафика и реализациите. В повечето случаи хората се съсредоточават върху структурнитеи само естетическите елементи. Структурните елементи на уебсайта включват елементи като заглавни тагове и мета тагове в HTML кода навашия сайт - outil de planification de production gratuit. От друга страна, естетическите елементи се отнасят до фактори като елементи на уеб дизайна, избор на ключови думи и съдържаниевъзможности за избор. Доколкото тези фактори имат решаваща роля за оптимизирането на уебсайта Ви, това уравнение има повече. Други факторида играе важна роля в този процес може да включва работата на сайта. Във функционирането на уебсайт, представяне на уебсайтае фактор, който може да се наложи да разгледате.

Ефективността на уебсайта е усещането и реакцията на браузърауебсайт от потребителя. Тя може да бъде засегната от проблеми като скоростта на сървъра, трафика, разпределението на честотната лента и самия код. Когаоптимизирането на уебсайтове за бързина, използването на ресурси с по-малки размери и интеграцията на мобилни страници са някои от ключовите факториможе да се наложи да включите вашия сайт.

Рос Барбър, мениджър "Успех на клиентите" в Semalt Цифрови услуги, определя някои фактори за ефективността на уебсайта, които могат да повлияят на трафика и реализациите:

1. Уеб сайт на Uptime

Това е времето, когато сайтът ви е на живо. За да получите и впечатлите клиентите си,Вашият уеб сайт трябва да бъде нагоре. Хората мразят пред грешка 404 съобщение при посещение на уеб страница. Доколкото грешката няма да се отразиВашия ранг, той влияе на опита на клиентите и обратната връзка. Уеб сайтове, които излизат на определено време, се нуждаят от корекция на това..Пренасочване от 301може да бъде решение бързо решение.

2. Мобилни характеристики

Изпълнението на уебсайта Ви на мобилни устройства оказва влияние върху класирането след Google"Mobilegeddon" актуализация 2017. Много потребители на интернет разчитат на мобилни телефони за достъп до повечето сайтове. Вашите критерии за уеб дизайн трябва да включватмобилен сайт за потребителите на телефони. Google може да накаже сайтовете без преглед на мобилната страница чрез класиране.

3. Скорост на сайта

Времето, необходимо за зареждането на страниците в уебсайта Ви, е фактор за класиране. Търсенедвигателите разчитат на "времето за зареждане на страницата" като метод за класиране на уебсайтове с подобни ключови думи. Можете да увеличите скоростта на сайта си докато например увеличаване на разпределението на честотната лента или използването на изображения и други файлове, които са с по-малък размер .

4. Наличност на съдържание

От съществено значение е да се проверява предоставянето на всяка информация на всяка страницана вашия уеб сайт. Повреденото съдържание, като липсващи изображения, може да повлияе на класирането ви. Определянето на липсващото съдържание е важно. За случаяот медийните файлове, просто пренасочване 301 може временно да поправи нещата, но може да се нуждаете от постоянно решение.

Заключение

Всяко онлайн усилие да спечелите ранг в търсачките или да увеличите трафика трябвавключват оптимизиране на уебсайта и съдържанието. Във всяка интернет маркетингова стратегия, впечатлението за крайния потребител е обикновеноосновна цел. Начинът, по който сайтът се чувства и преживяването на браузване, което човек се радва, докато сърфирането е в уеб дизайна, разработката,и хостинг. Когато тези аспекти на ефективността на уебсайтовете се оптимизират, класирането за търсене вероятно ще се подобри, трафикът ще бъде подобренувеличаване и накрая, отзивът на клиентите в отзивите ще бъде положителен, което в крайна сметка ще увеличи реализациите на уебсайта Ви.Резултатите не се включват веднага, след като са приложени тези промени. Вместо това, те се подобряват, когато правите необходимите корекции на сайта си.

November 27, 2017