Back to Question Center
0

Semalt експерт по инфекция, шпионски и злонамерен софтуер за сигурност

1 answers:

Злонамереният софтуер (термин за зловреден софтуер) е приложение, предназначено да проникне или да навреди на персонален компютър при липса на вашето съгласие. Злонамереният софтуер включва червеи, компютърни инфекции, троянски жребци, шпионски софтуер, спайуер и това е само върхът на айсберга. Той може да е наличен на сайтове и съобщения или да е покрит с документи, които могат да се изтеглят.

Идеалният подход да се въздържате от заразяване е да поддържате прилична враждебна програма за предпазване от инфекции, да правите периодични изходи за шпионски софтуер, да се въздържате от подслушване на подозрителни имейл връзки или сайтове. Както и да е, съмишлениците са сложни: от време на време злонамереният софтуер е лукаво маскиран като имейл от спътник или полезен сайт. В действителност дори и най-внимателните потребители на интернет вероятно ще получат вируси рано или късно.

При невъзможността да направите това, има достъпни много програми за интервенция без разходи, които ви позволяват да го евакуирате - free template design software. Игор Гаманенко, мениджърът на успеха на клиентите на Семалт , изброява няколко от тях.

Скарлет:

Разглеждате и се появява цял един неочакван истински изглеждащ екран и ви забелязва, че има проблем с вашия компютър, например "Вашият компютър може да е заразен с болезнени приложения за шпионски софтуер. Необходимо е незабавно експулсиране. За да проверите, кликнете върху "Да" .Не знаете дали е оригинален или не, така че кой подход приемате? Бъдете предпазливи, това може да е смущаващо.

Шпионски софтуер:

Той следи екрани и събира данни за вас, за вашия компютър, както и за вашите проницателни склонности без вашето съгласие - в по-голямата си част, за насърчаване на целите. Той може също така да натрупва данни от ръкописа на вашия адрес и дори вашите ключови думи.

Инфекция:

Програми за злонамерен софтуер, които могат да се репликат и да повреждат различни персонални компютри .

БЕЗПЛАТНА ПРОГРАМА ЗА АНТИВИРАНЕ

Придружаващите програми работят постоянно невидими, предпазващи компютъра от замърсяване .

Avast

Безплатна антивирусна програма, доминирана от анти-шпионски софтуер, враждебна към руткит и твърда самозащита.

AVG безплатен

Против прилагането на инфекцията от Grisoft, което естествено предпазва персоналните компютри от инфекции, като им дава информация за инфекции и сигурност.

Microsoft Security Essentials

Той осигурява постоянна сигурност на вашия компютър, който предпазва от инфекции, шпионски софтуер и различни злонамерени приложения.

Sandboxie

Направете безопасен сегмент на вашия компютър за по-сигурна мрежа, претърсваща с това безплатно приложение. Това е изключителен инструмент за по-нататъшни развити клиенти.

Универсална сигурност

За начало, уверете се, че въвеждате най-новата програма, която обновява вашата работна рамка. Те често включват актуализации за сигурността и увереността, за да гарантират Вашата притурка. Официално замърсени? Оправи го.

БЕЗПЛАТНИ АПАРАТИ ЗА СПИРВАНЕ / ИЗРАБОТКА

Придружаващото приложение разглежда вашата рамка за злонамерен софтуер, разрушавайки всякакви замърсявания, които може да открие.

SUPERAntiSpyware

Безплатен ерадикатор на злонамерен софтуер, който също така прави изстрел в rootkits, червеи, шпионски софтуер, паразити и рекламен софтуер.

Malwarebytes

Изключително уважаван и успешен софтуер, който разпознава и експулсира компютъра от вашия компютър .

November 28, 2017
Semalt експерт по инфекция, шпионски и злонамерен софтуер за сигурност
Reply