Back to Question Center
0

Semalt експерт по инфекция, шпионски и злонамерен софтуер за сигурност

1 answers:

Злонамереният софтуер (термин за зловреден софтуер) е приложение, предназначено да проникне или да навреди на персонален компютър при липса на вашето съгласие. Злонамереният софтуер включва червеи, компютърни инфекции, троянски жребци, шпионски софтуер, спайуер и това е само върхът на айсберга. Той може да е наличен на сайтове и съобщения или да е покрит с документи, които могат да се изтеглят.

Идеалният подход да се въздържате от заразяване е да поддържате прилична враждебна програма за предпазване от инфекции, да правите периодични изходи за шпионски софтуер, да се въздържате от подслушване на подозрителни имейл връзки или сайтове. Както и да е, съмишлениците са сложни: от време на време злонамереният софтуер е лукаво маскиран като имейл от спътник или полезен сайт. В действителност дори и най-внимателните потребители на интернет вероятно ще получат вируси рано или късно.

При невъзможността да направите това, има достъпни много програми за интервенция без разходи, които ви позволяват да го евакуирате. Игор Гаманенко, мениджърът на успеха на клиентите на Семалт , изброява няколко от тях.

Скарлет:

Разглеждате и се появява цял един неочакван истински изглеждащ екран и ви забелязва, че има проблем с вашия компютър, например "Вашият компютър може да е заразен с болезнени приложения за шпионски софтуер. Необходимо е незабавно експулсиране. За да проверите, кликнете върху "Да" .Не знаете дали е оригинален или не, така че кой подход приемате? Бъдете предпазливи, това може да е смущаващо.

Шпионски софтуер:

Той следи екрани и събира данни за вас, за вашия компютър, както и за вашите проницателни склонности без вашето съгласие - в по-голямата си част, за насърчаване на целите. Той може също така да натрупва данни от ръкописа на вашия адрес и дори вашите ключови думи.

Инфекция:

Програми за злонамерен софтуер, които могат да се репликат и да повреждат различни персонални компютри .

БЕЗПЛАТНА ПРОГРАМА ЗА АНТИВИРАНЕ

Придружаващите програми работят постоянно невидими, предпазващи компютъра от замърсяване .

Avast

Безплатна антивирусна програма, доминирана от анти-шпионски софтуер, враждебна към руткит и твърда самозащита.

AVG безплатен

Против прилагането на инфекцията от Grisoft, което естествено предпазва персоналните компютри от инфекции, като им дава информация за инфекции и сигурност.

Microsoft Security Essentials

Той осигурява постоянна сигурност на вашия компютър, който предпазва от инфекции, шпионски софтуер и различни злонамерени приложения.

Sandboxie

Направете безопасен сегмент на вашия компютър за по-сигурна мрежа, претърсваща с това безплатно приложение. Това е изключителен инструмент за по-нататъшни развити клиенти.

Универсална сигурност

За начало, уверете се, че въвеждате най-новата програма, която обновява вашата работна рамка. Те често включват актуализации за сигурността и увереността, за да гарантират Вашата притурка. Официално замърсени? Оправи го.

БЕЗПЛАТНИ АПАРАТИ ЗА СПИРВАНЕ / ИЗРАБОТКА

Придружаващото приложение разглежда вашата рамка за злонамерен софтуер, разрушавайки всякакви замърсявания, които може да открие.

SUPERAntiSpyware

Безплатен ерадикатор на злонамерен софтуер, който също така прави изстрел в rootkits, червеи, шпионски софтуер, паразити и рекламен софтуер.

Malwarebytes

Изключително уважаван и успешен софтуер, който разпознава и експулсира компютъра от вашия компютър Source .

November 28, 2017