Back to Question Center
0

Семалт Експерт: Какво SEO факторите на място имат значение повече от ключовите думи

1 answers:

SEO оптимизацията разчита на избрани ключови думи и как сайтове интегрирайте ги както за оптимизация на място, така и за оптимизация на място. Използването на ключови думи е важна част от SEO процеса. Ако се използва като основна точка на стратегия, понякога може да работи срещу продавача. Прекомерната употреба на ключови думи може да доведе до наказание или да разсее тази който работи върху тях от други важни стратегически елементи. Маркерите трябва да се съсредоточат върху по-значими фактори за оптимизация на място.

Ръководителят на успеха на клиента в Semalt ,Франк Абаняйл обяснява какви аспекти на оптимизацията на място са най-важните .

Позиционирането на съдържанието е по-голямо от честотата на ключовите думи

Местоположението на ключовите думи на всяка страница има значение повече от колко пъти се появяват. Например заглавката е по-ценна от долния колонтитул или средното съдържание на дълъг участък от информация. Пълненето на ключови думи в текста може да промени качеството, споделяемото и ценното съдържание в структурата на сайта .

Семантичен анализ и анализ на място

Google се е променила от използването на ключови фрази като блок да правите сравнения "един към един" срещу заявките за търсене. Вместо това, ботове за търсене на Google правят по-обширни заявки за дълги фрази, които да се установят целта на обекта. Той приема семантичното използване на езика и го свързва със съответните заявки, процес, известен като семантичен Търсене. Ползата от семантичното търсене е, че няма значение коя фраза от ключови думи се използва, стига да съответства на контекста на бизнес..Собствениците на фирми вече могат да се съсредоточат върху това, което има смисъл за техния бизнес и марка.

Сайт и структура навигация

Сайтовете трябва да предлагат лесен достъп до потребителите по начин, по който те разберете как да го заобиколите. Google налага това, като гарантира, че сайтовете лесно могат да бъдат навигирани. Чисък и организиран уебсайт с ясният и сбит стил на навигация, съдържащ няколко подменюта, надвишава един сайт с връзки, разпределени по целия интерфейс. Sitemaps и традиционните опции в режим на готовност, като например страници за връзка, връзка и услуги, са отлични ресурси. Съдържанието на уебсайтовете няма значение, ако има такива е стабилна и интуитивна структура на място.

Скорост и сигурност на обекта

Постигнато е повишена конкуренция и достъп до множество устройства в скорост, класиране фактор, получаване на повече тяга. Изпълнение на чиста кеш система, намаляване на размера на изображението и премахване на ненужните бъркотията е начин да се увеличи скоростта на уебсайта. Сигурността на сайта също е важна, а уебсайтовете, които имат SSL криптиране (обозначава https :) изпитват тласък в класирането им. Стойността на сигурността на обекта се очаква да нараства с течение на времето.

Понастоящем е необходимо мобилното оптимизиране

Мобилните сайтове, които са приятелски настроени към мобилни устройства, получават подобрение на класацията за тези, които не са. Google пусна актуализация, която революционизира начина, по който се определя сайтът без приятели. Google санкционира всички сайтове, които правят не отговарят на праговете. Въпреки че сайт вече е оптимизиран за мобилни устройства, действието на Google е индикация за дългосрочната им визия, която е да се подобри потребителският опит и по-малко върху незначителни неща като ключови думи.

Доколкото ключовите думи спомагат за намирането на съдържание или представят конкурентноспособността възможностите, доказателствата показват, че използването на стратегии, които се въртят около внедряването на ключови думи, е не по-малко важна част от работата. Елементите на място подобряват потребителския опит, повишават качеството на уебсайтовете и спомагат за избягването на санкциите. Както беше доказано от клиентите на Семалтови цифрови услуги , факторите за оптимизация на място оказват влияние и върху репутацията на уеб сайта Source .

November 27, 2017