Back to Question Center
0

Semalt Експерт: Как да се свържете Уеб дизайн и SEO

1 answers:

Оптимизацията на търсачките има драматични променипрез последните няколко години. Например, в по-стари дни, черни шапки SEO техники като пълнене на ключови думи може да направи един сайт ранг бързо наGoogle. Въпреки това, с напредъка на технологиите и показателите за търсене, нови алгоритми са измерени по отношение на критериите за класиранеуебсайтове в търсачките. Днес уеб дизайнерите са разработили по-добри инструменти, които могат да ви помогнат да интегрирате някои SEO аспектипроектирането на уеб сайтове. Всяка компания за уеб дизайн трябва да интегрира SEO практиката в системата, преди да бъде считана за надеждна.

Когато създавате съдържание за уеб сайтовете, помислете за включванетона SEO техники за анализ, като правилното проучване на ключови думи. Оптимизацията за търсачки е най-доброто нещо, което прави съдържанието да отговарявашите маркетингови нужди и резултати в резултатите от органичното търсене. Много специалисти по маркетинг могат да използват внимателно избраното съдържание, но все пак не успяватправилното класиране от търсачки като Google. В други случаи фирмите са намерили уебсайтовете им да бъдат премахнати от Googleзащото не следват подходящи канали за маркетинг.

Макс Бел, мениджър "Успех на клиенти" на Semalt Цифровите услуги посочват компонентите на уеб дизайна, които са полезни при създаването на подходящи интерактивни уеб сайтове.

1. Използване на HTML5

HTML5 позволява на роботите за уеб и ботове от търсачките донамерете и индексирайте статичното съдържание на уебсайт. Сайтовете, създадени с помощта на HTML5, са отзивчиви и имат добър потребителски опит.Уебсайтовете трябва да имат достатъчно разпределение на честотната лента в хостинг пакета, за да подобрят скоростта на сървъра, особено по време на инстанцииот трафика. Уебсайтовете на HTML5 увеличават потребителския трафик към уебсайта поради тяхната всеобхватност и простота..

2. Отзивчив дизайн

Отзивчивостта на уеб сайта е техническа тактика, която включва създаванетоуеб страници, които са съвместими с много устройства и платформи, както и в много браузъри или операционни системи. Когато използвате aотзивчив дизайн, няма да ви се налага да превключвате SEO URL. В резултат на това ще се възползвате от пълната поддръжка на SEO, която иначе би билазагуби при разделянето на препратки от десктоп и мобилната версия на уебсайта.

3. Когнитивна дисонанс

Целевите страници за дадена ключова дума в SEO трябва да съдържатсъответното съдържание. Този трик е важен, защото повечето хора прескачат сайт, особено ако съдържанието е без значение, не изглежда полезноили има твърде много подкатегории, които правят уеб страницата клъстерна. Очевидни връзки на уебсайт трябва да са на видно мястокоито могат да улеснят потребителите да контролират дейностите си в страницата. Не забравяйте, че потребителят трябва да бъде крайната цел на всеки успешендизайн на уебсайтове.

4. Ключови думи Приложение

За да бъде SEO ефективна, трябва да се използва по-малко съдържание, коетотрябва да бъдат по-информативни. Някои специалисти по SEO може да вярват, че включването на повече съдържание в няколко страници е трик, за да получите повече обем на търсене.Обикновеният човек обаче вероятно ще бъде преместен от по-малко възможности, отколкото от много възможности. Важно е да включите цялото съдържание в категориикоито не са твърде много или по друг начин публиката може да се отегчи лесно. Например Google инструмент като Hummingbird е довел до повече променикоето може да направи множество под категории на една страница катастрофални за вашите SEO усилия.

Някои функции за дизайн на сайта са от решаващо значение за цялата SEO тактикаработа. За да разработи добър сайт, потребителят трябва да се стреми към удовлетворение. Следвайки горните знаци, потребителите ще бъдат интерактивниуеб сайт, както и един с добра видимост на търсачката, която е от полза за потребителя и самата компания Source .

November 27, 2017