Back to Question Center
0

Semalt експерт дава ценни SEO съвети за това как да подобрите ефективността на уебсайта си

1 answers:

В действителност има много важни аспекти, които трябва да се вземат под внимание, когато виесъздават уебсайт. От структурирането на страниците до използването на конкретни приставки, всичко е важно, когато става дума за разпознаване на вашия сайтИнтернетът. Освен това е изключително важно за удовлетворението на вашите клиенти / читатели. Всичко това може да се направи по правилния начин спомощ при оптимизиране на търсачките (SEO) за конфигуриране на уеб сайтове. Посрещане на изискванията за търсене, уебсайтът Ви получава по-високо класиранев резултатите от търсенето.

Трудността, с която се сблъскват повечето компании, е, че търсачкитенепрекъснато усъвършенстват и променят своите алгоритми, така че изисква работата на специалиста, който е в крак с последните новини вобластта на SEO. Артем Абгарян, мениджър "Успех на клиентите" на Semalt Цифровите услуги обясняват какво можете да направите, за да подобрите ефективността на уебсайта си.

Оптимизиране на изображенията на уебсайта

Знаете ли, че всяка снимка на уебсайта Ви може да бъде оптимизирана? Да,заглавието, което давате на изображението и размера на изображението, могат да отразяват добрата SEO практика. Можете да персонализирате вашите изображения и да ги търситеблагоприятни за двигателя, чрез маркиране на всяка снимка. Когато търсачките претърсват мрежата, изображенията на уебсайта Ви ще бъдат включени като част отрезултати. Намаляването на размера на изображенията ви помага да се ускори скоростта на зареждане в мрежата, което може да подобри класирането на уебсайта Ви. Дайте изображението aключово заглавие, което ще помогне на клиентите да намерят точно това, което търсят.

Премахване на съдържанието блокове

Били ли сте кликнали някога на уеб сайт, само за да разберете, че трябва да го направитеплащате за достъп до сайта? Повечето хора напускат подобни сайтове и никога не се връщат. Не искате уебсайтът Ви да бъде такъв, че хората да напускатдори преди да видят какво предлагате! Ако възнамерявате да блокирате част от сайта си, може би за абонатите си,заключете само тази част. Оставете целевата страница безплатно. Премахнете всички ненужни форми и рекламни детектори, както и изскачащи прозорци..

Актуализирайте вашето съдържание

Търсачките се нуждаят от уеб сайтове, за да актуализират редовно съдържанието си, така чете могат да предложат на потребителите надеждна и навременна информация. Като такива, уебсайтовете, които полагат усилия редовно да актуализират съдържанието си,са приоритизирани от алгоритмите. Да имате блог е сигурен начин да се уверите, че вашият уеб сайт не е изключен от обсъжданетовисоки класации .

Изберете добър URL заглавия

Уверете се, че URL адресите ви са подходящи за търсещи машини, като включите услугите, които предлагатев URL адреса или като изберете добро име за вашия URL адрес. Включването на местоположението или географската област в URL адреса може да помогне и на търсачкитеза да свържете клиентите си с уебсайта си.

Процес на мобилна оптимизация

В свят, който все повече се мобилизира, Google вече има специаленалгоритъм за мобилни уеб сайтове. По тази причина уебсайтът Ви трябва да бъде оптимизиран за мобилни телефони или да бъде наказан. Вашиятуеб дизайнерът трябва да може да избере подходящ уеб дизайн, подходящ за мобилни телефони. Не забравяйте да включите и секция за често задавани въпросиза тези, които предпочитат гласови търсения.

Затегнете скоростта на зареждане

Когато всичко е казано и направено, не забравяйте да работите с натоварването на вашия сайтскорост. Обсегът на вниманието на хората не е толкова дълъг и затова, ако уебсайтът Ви завинаги се зарежда, има вероятност да загубите много повечеклиентите, отколкото мислите. Това може да е причината, поради която уебсайтът Ви не се преобразува, както трябва. Помислете за всичкокоито потенциално биха могли да забавят сайта ви, от плъгини до бутони за споделяне на социални медии и дори от размера на изображениятаВашата страница.

Докато оформлението на страницата и дизайна са важни, не забравяйте, че SEO енай-важният фактор, който влияе върху ефективността на уебсайта Ви. Въз основа на опита на Semalt клиенти, пренебрегване на SEO във вашияработната практика може да направи маркетинговите усилия на вашата компания неефективни Source .

November 27, 2017