Back to Question Center
0

Семалт Експерт: 5 жизнени дигитални маркетингови тенденции за 2017 г.

1 answers:

Цифровите рекламодатели често срещат фиксирани нововъведения и промени в цифровитезаобикаляща среда. Процентът на промените често е безмилостен и от време на време брутален. Бизнес историята описва, че осиновяването и еволюцията са единствените начинида оцелее в често променящата се среда.

През 2016 г. дигиталните удари продължават да преосмислят средата на маркетинга. Най-нарастващите тенденции в мобилното господство достигнаха ниво, което ще бъде в ущърб на трафика на компютрите - data recovery london on. Сайтове като Pinterest и Snapchatсе разрастват и непрекъснато привличат потребители. Сегашното развитие описва какви цифрови потребители предвиждат.

С опит в работата с различни малки и средни предприятия,ние преминахме през различни промени през годините - очаквахме нови проблеми и оптимизирахме новите възможности, загубихме или адаптирахме: в нашия случай товаче се оказва вярно. По този начин, по всяко време се фокусираме върху хоризонта, за да се опитаме да предвидим какво се крие в бъдещето.

В началото на третото тримесечие на 2017 г. водещият експерт от Semalt ,Nik Chaykovskiy, обобщи списък с тенденции, които са в основата на дигиталния маркетинг, за да помогнат на рекламодателите да се оптимизират от тези нови разработки.

1. Mobile информира текущия консуматор

Употребата на мобилни телефони нарасна неопровержимо с проучване на Pew ResearchЦентърът, който показва, че 77% от гражданите на САЩ притежават смартфон. Тази година статистическите данни ще покажат, че смартфоните са най-ценните клиентинай-предпочитан партньор за пазаруване.

Смартфонът вече може да проверява продуктовите отзиви, да препоръчва продукти и да прави продуктипокупки с помощта на браузър. Скоростта, с която тези устройства се интегрират в нашето ежедневие, ги прави част от нашата култура.

2. Живото видео стрийминг придобива непрекъснато сцепление

През 2015 г. Meerkat, приложението за стрийминг на живо, стартира и стана новост.Една година по-късно най-големите сайтове за социални медии се изместиха от Facebook, Twitter, Instagram и YouTube.

Стриймингът на живо предоставя на брандове и маркетинг конкурентни предимства пред другиплатформи, тъй като обогатява опита на клиентите. Добре разработеният чат на живо позволява на марката да подхранва прозрачността и също така дава възможноствзаимодействие, което никога преди не е било предложено.

3. Големите данни дават възможност за персонализиране

Големите данни са ключ към повишаването на персонализирания опит на потребителите. Amazon,Spotify и Netflix са примери за големи компании, които оптимизират големи данни с цел да предоставят на потребителите висока степен наперсонализация. Увеличаването на данните позволява на марката да направи по-добро прогнозиране и цели, водещи до увеличаване на броя на потребителите.

4. Маркетинг автоматизация е по-настоящем

Повечето от търговците смятат, че автоматизацията на търговията е критичнаелемент на успеха. В момента автоматизацията се използва за рационализиране на аспектите на маркетинга на съдържанието.

5. Поглъщащата реклама увеличава съдържанието на маркетинга

Съдържанието маркетинг е формирала база за лошо и добро съдържание. Огромнотообемът на съществуващите данни принуди иноваторите да се стремят към по-добри начини за ангажиране на своята аудитория и стратегии за проектиране, за да ангажират потребителитеразнообразни преживявания.

Последни мисли

Най-проспериращите предприятия, големи или малки, са принудени да се развиват и обновяватнови стратегии за осигуряване на устойчивост. Фокусирането върху посочените по-горе тенденции и интегрирането им е голяма стъпка към отключванеторазлични маркетингови възможности.

November 27, 2017
Семалт Експерт: 5 жизнени дигитални маркетингови тенденции за 2017 г.
Reply