Back to Question Center
0

Semalt дефинира 5 митове, които щети SEO репутация

1 answers:

Докато SEO практиките популяризират отбранителни търсения и търсения, виеще бъдат изненадани някои от най-добрите резултати, които се появяват, когато търсите терминът "SEO". В действителност Google автоматично отхвърля отрицателните резултатикоментари до думата SEO. Това води до осъзнаването, че тази практика е спечелила отрицателна репутация там - günstig jersey stoff.

По същество SEO улеснява автоматизираните ботове за търсене и паяци за достъпуеб страница, дешифрира действителната цел и значение и в крайна сметка индексира съдържанието му за бъдещи справки от търсещите. Този процес на организиранеуеб страниците го прави бързо и удобно за потребителите на търсачките и самата търсачка, тъй като тя може да доведе до подходящи резултати от търсенето за aконкретна заявка за търсене.

Artem Abgarian, водещ експерт на Semalt Цифровите услуги обяснява къде SEO има лоша репутация.

1. Нежелани имейли

SEO като ново и нарастващо поле на практика привлича начинаещи и обучаващи се. Втърсенето на бизнеса, тези стартери се насочват към корпорации и популярни хора с десетки нежелани имейли, които в крайна сметка изпращат спам до входящата си пощана седмична база. Начинът, по който повечето хора твърдят, че са експерти, ги представя като измамни и измамни лица, оттук и лошата репутацияПазарът. В повечето случаи имейлите обещават да поправят твърде много проблеми, за които компаниите-целеви могат да повярват. Също така се случва, че някои от тяхсамопровъзгласили се SEO експерти са наистина измамници.

2..Ключови думи за пълнене

Ключовата дума е основата на SEO. Използвайте го добре и пожънете желаните резултати. всъщата цел, умишлено или невинно повтаряне и пълнене на ключови думи за манипулиране на резултатите от заявките за търсене в тежки санкции и болицел на приемането на SEO. Дълбочината на ключовата дума за дадена статия трябва да е точно толкова, колкото е достатъчно, за да се постигне благоприятно класиране и да се избегненаказание от търсачките.

3. Страници за прикриване и вратите

Тази контрапродуктивна практика включва използването на HTML кодове за съдържание заопределена тема с намерение да манипулира индексирането и класирането. След като потребител кликне върху връзката или страницата, те се пренасочват към друг несвързануебсайт за действителното съдържание, което означава, че те се използват само за канализиране на трафика на първоначалния уебсайт. Техника за прикриване и странични страницинеудобства както на потребителя, така и на търсещата машина, което води до лоша репутация.

4. Търговски връзки

Ние всички знаем мощта, която SEO има в електронната търговия. Собственици на уебсайтове и практикуващи SEOосъзнават необходимостта да се възползват от тази сила, следователно те водят до практики като купуване на връзки за манипулиране на класирането по заявки за търсене. Тези връзкиизмамно да заобиколят търсещите машини, като генерират фалшиви авторски права без откриване. Въпреки това, легитимни такива двигатели като Google санаваксвайки тази практика и налагайки тежки глоби на виновниците.

5. Скрито съдържание и връзки

Умно и измамно техника, използвана за скриване или показване на различно съдържание от това, коетоПотребителят кликва. Тя се идентифицира като текст зад изображение или бял текст на бял фон. Оригинални и уважавани практикуващи SEO самалко вероятно да използва тази техника, макар че все още е обичайна и проникваща SEO репутация.

Всички отрасли изпитват и противодействат на присъщите предизвикателства, засягащи етиката. Най-SEO индустрията реагира и се придържа към неетична практика.

November 27, 2017