Back to Question Center
0

Semalt дава SEO съвети за това как да се подобри социалната медийна маркетингова ефективност

1 answers:

SEO и маркетингът на социалните медии са два неразделни елемента, когато идвакъм интернет маркетинга. И двата социални медии маркетинг и SEO функция са органични, входящи стратегии. Заедно те се съсредоточават върху изграждането на единпривлекателен образ на марката, който естествено привлича качествен трафик. Социалните медии използват висококачествено съдържание, което е най-видимо за истински хоракойто го чете. В резултат на това социалните медии представят стабилна платформа за показване на марковото присъствие, както и за повишаване на SEO техниките виприложена към правилната аудитория .

За всеки търговец на онлайн съдържание е ясно, че социалните медии могат да се подобряттърсачката на уебсайта. Въпреки това, повечето специалисти по SEO и социални медии не успяват да обяснят как социалната медийна експозиция влияе върху ефективността на SEO.Макс Бел, мениджър "Успех на клиентите" на Semalt "Цифрови услуги" обяснява какво SEO извлича предимствата на социалните медийни присъствия на собствениците на сайтове.

увеличаване на броя на вашите последователи

Социални медийни страници, на които голям брой последователи се класират по-добресоциални медийни сайтове, отколкото тези с малко последователи. Например, хората могат да взаимодействат с вашето съдържание, докато харесват публикация,кликване върху връзка, повторение или дори поставяне на отзиви в Google+. Дружество, което има около 100 последователи, може да не получи подобно класиранебонус като компания с милион последователи в същите ключови фрази. Увеличаването на базата на последователите може да бъде основно нещо, което трябва да направите досегакато ранглиста..Въпреки това има ограничение. Например, Google няма да даде бонус за прокси на страница с 1000 прокси последователи.В резултат на това е от съществено значение да се търси добра база от членове, която е интерактивна и насърчава хората да се присъединят към вашата група иликликнете върху връзката.

Използването на силно търсени ключови думи в уебсайта Ви

Точно както в сайтовете, ключовите думи изпълняват подобна роля в социалните медии.За да постигнете високи резултати за социалните страници, трябва да имате няколко щифта с дъски, както и писмените публикации, които са написани с помощта на подходящиключови думи. Всяка публикация, подобна на Facebook, трябва да придружава някои изключително търсени термини, които помагат да насочите аудиторията си към сайта си. социаленмедийните препратки са качествени връзки. Тези връзки помагат на търсачките да класират уебсайтовете с по-голямата част от посетителите от социалните медиитези с малко.

Оптимизиране на вашите мнения за търсения

Важно е съдържанието на уебсайта да се търси и да се споделя. Занапример, сайтове като Pinterest правят уеб съдържанието споделено за партии поради доброто социално медийно покритие. В други случаи, повечетосоциалните медийни уеб сайтове имат политика за поверителност, която може да направи публикацията видима за някои избрани лица като последователи. Например, YouTubeвидеоклипът може да бъде посочен само за лица с връзка. В настройките на Facebook връзката може да се види само за онези, които позволиха да гледатевремева линия. Чрез това, ако оптимизирате търсенията си в социалните медии, уебсайтът може да бъде по-висок.

Присъствието на социалните медии оказва значително влияние върху търсещата машинакласиране на всеки интернет сайт. Много вирусни маркетингови техники изискват използването на ефективни маркетингови техники за социални медии, за дапостигане на успех. Активното присъствие в социалните медии е ключов индикатор за действителните читатели в конкретната ви ниша, които бързо могат да станат посетителичрез поставяне на връзка към различните профили и страници на фен. В резултат на това всяка фирма, използваща интернет, може да се възползва от качествените препраткии трафик, който идва от социалните медийни платформи, както и ползата от маркетинговите резултати в социалните медии Source .

November 27, 2017