Back to Question Center
0

Семалт: Четири причини, поради които фирмите за ИТ услуги трябва да имат блог

1 answers:

Има много компании за ИТ услуги, които се радват на успех в бизнес света,но по някаква причина само една шепа има блог на своите уеб сайтове. Много от ИТкомпаниите за услуги се придържат към традиционните техники за продажба или го намират за твърде труднои отнема много време, за да стартирате блог. Въпреки това, тези компании, които управляват компанияблогът в крайна сметка ще извлече полза от това. Джулия Вашнева, успех на клиентаУправител на Смалт Цифрови услуги, обяснява какви ползи от работата с блог носи на компаниите за ИТ услуги .

Открояване на уникалността на услугите

Съдържанието маркетинг е важна част от развитието на бизнеса в целия свят.Много фирми започват да работят дигитално и мобилно, така че маркетингът на съдържанието е станалнеобходими за олово генериране и диференциация. В същото време, диференциацияможе да бъде донякъде проблем за много компании за ИТ услуги, тъй като те се занимават седин и същ бизнес всеки ден. Когато създавате блог, създавате нещо уникално,нещо, което те кара да се открояваш от тълпата. Като го използвате, можете да покажете своята личност,вашата работна етика, характера на вашата компания и т.н., които ще помогнат на бъдещите клиенти да избират Вашата компания сред другите.

Много компании за услуги в сферата на информационните технологии са склонни да се смесват помежду си, тъй като използват една и съща терминология.Така че как могат да бъдат сигурни, че вашият бизнес е по-добър от друга компания? И какможе ли един бъдещ клиент да види, че екипът ви е достатъчно компетентен, за да получи работатаСвършен? Много компании за ИТ услуги обикновено разчитат на устно или студено обажданено един внимателно разработен блог може да отвори съвсем различен,сложен метод за набиране на нови клиенти.

Показване на опит и умения

Страницата "За нас" на уеб страницата на всяка компания е изключително важна при привличанетоНови Клиенти. Ако твърдите, че вашият мениджър или лидер има толкова много годиниопит, точно като всяка друга компания, очевидно ще изглежда скучно.С помощта на блога, напротив, можете да демонстрирате своя опити управленски умения, така че да се обърнете към бъдещите си клиенти. Това е сравнителнолесно, но тези публикации отразяват същността на всичко, което искате да популяризирате.

Насърчаване на бизнеса

Блогът ще се превърне в страхотна платформа за обединяване на ИТ услугите.Веднага след като напишете в блога на фирмата си, започвате дискусия, коятое отворена както за професионалисти от бранша, така и за клиенти. Обратната връзка, която получаватеще ви помогне да популяризирате вашите услуги на различни хора. Ако получите правотосъдържание в блога ви, то ще постави фирмата ви на картата.

Производство на нови линии

Последните проучвания показват, че компаниите от бизнеса, които управляват блог, ще произведат до 67% повечеводи от компаниите, които не разполагат с нея, а предприятията от B2C отчитат тази ставкасъответно в 88%. Когато създавате входяща маркетингова стратегия,вашият блог винаги трябва да бъде жизненоважна част от него. Всъщност, използвайки търсачкатаТехнологиите за оптимизация (SEO) в публикациите в блог помагат на компаниите да имат по-добри резултатикласации. Без достатъчно количество свързано с темата съдържание, това няма да е възможнода постигне. Когато коригирате блога си за целите на SEO, ще бъде по-вероятнопривличат вниманието на потенциалните клиенти.

Стартирането и воденето на блог изисква последователни усилия от страна на някой, който е подготвенза упорита работа, изследвания и страст към темата. ИТ услуги обачекомпаниите трябва да са запознати с бъдещия ефект, който може да има върху бизнеса.Клиентите на Семалт цифрова агенция успешно са доказали, че възвръщаемостта на инвестициите в управлението на един блог е на стойност Source .

November 27, 2017