Back to Question Center
0

Semale Gids: Пръчка U U Concurrenten Uitziet в електронната търговия Bedrijf

1 answers:

Като търговец на дребно на електронна търговия, трябва да държите надписи по конкуренцията. Защо? Първо, това ви помага да се възползвате от динамиката на пазара. На второ място, вие сте по-добре запознати с нещата, когато става въпрос за създаване на маркетингкампании и, разбира се, ви помага да разграничите бизнеса си от бизнеса на конкурентите.

Имайки предвид това, Джейсън Адлер, експертът на Semalt Цифрови услуги, дава съвети как да проследявате конкурентната си позиция - altyapısında %100 ssd.

Започнете със SEO

Организирайте екип за наблюдение на SEO тактиките, които използвате конкурентите си. Разбирам броя на гърба линкове, които имат, и да научат кои уеб сайтове те свързват. След като получите тези данни, подхождайте към уебсайтовете сисъперниците се свързват и виждат дали можете да насочите този трафик от тях към магазина си.

Вземете този пример. Всеки път, когато търся връзките за нашите клиенти, аз идентифициране на конкурентите на клиентите чрез използване на семалтов анализатор. Той използва "Open Site Explorer", за да компилира всички уебсайтове, към които те (конкурентите) са свързани. След като събирам тези жизненоважни данни, изследвам, за да поискам обратни връзки и всичко останало, необходимо за изпълнението на плана.

Гледайте социалните медии на конкурентите

Трябва също така да наблюдавате конкурентите си в социалните медии, за да идентифицирате съдържанието им стратегията за управление. Има едно невероятно приложение наречено FollowerWonk, което ви позволява да проверите кой ги следва в Twitter и как вашата собствена страница се противопоставя на тях. Вярвайте или не, FollowerWonk дори може да ви каже кой ви следи, вашият съперник и дори и тези, които следват и двамата ви. Ако забележите конкретно лице след вас и Вашия конкурент, тогава има шанстой или тя се интересуват от вашия пазар и това е някой, с когото си заслужава да се свържете.

Друго уеб приложение, Buzzmo ви позволява да идентифицирате най-споделеното съдържание (снимки,видеоклипове или блогове) на страниците на социалните ви медии на състезателя. Използвайте тези данни, за да обмислите нови идеи за собствените си социални медийни страници.

Обмислете опита на потребителите

Предявявайте, че сте потребител, който действително преминава през уебсайта на вашия конкурент да го посетите. Определете елемент от каталога, добавете го в кошницата си и продължете да проверявате. Колко лесно беше това? Дълго ли беше? Опитайтесъщите с подаването на жалби / запитвания и проверете дали уебсайтът Ви надвишава тези услуги или не. Можете също да проверите какво клиентите трябва да кажат за вашия бизнес. Платформата Trustpilot трябва да ви помогне да направите това удобно.

Продажби и маркетинг на ума

Обърнете внимание на продажбите и маркетинговите усилия на вашите конкуренти, за да разграничите вашитесобствените практики. Първият подход може да се абонира за техните бюлетини, за да получите най-новите оферти и промоции. Друг подход би могъл да създадете частен списък на Twitter за конкуренти или Google Alerts, за да бъдете част от всички актуализации. Това работи в реално време.

Макар че повечето сравнения могат да бъдат направени онлайн, има някои случаи, в които тяможе да се направи офлайн. Например, ако сте поканени на търговско изложение или конференция, помолете всеки произволен човек да присъства на тяхното събитиена вашите услуги. Какво трябва да кажат за вашата конкуренция? Използвайте тази информация, както и вашите собствени наблюдения, за да импровизирате.

November 27, 2017