Back to Question Center
0

Семал разкрива най-често срещаните митове за SEO

1 answers:

Въпреки доказателствата за нарастващото значение на SEO са убедителни,някои собственици на уебсайтове все още се въздържат от използването на SEO за оптимизиране на трафика. Въпреки това, различни изследвания твърдят, че две важни неща, които бизнесъттрябва да имат органично присъствие и посетителски трафик.

Водещият експерт на Semalt Digital Services, Artem Abgarian разкрива най-често срещаните митове, свързани със SEO.

1. Летливост

Промишлеността се развива бързо, в резултат на честите актуализации на алгоритмите.Повечето от актуализациите за алгоритми се случват ежедневно. Повечето от промените обаче не оказват влияние върху ефективността на даден уебсайт, тъй като теосновно се състоят от незначителни ощипвания, които може да нямат видим ефект .

2. Усложнени техники

Някои от аспектите на SEO са твърде технически, които понякога се отразяватоптимизация и изграждане на уеб сайт. Въпреки че по-голямата част от SEO работа се фокусира върху стриктни маркетингови дейности, като намиране на ключови думи, създаванесъответното съдържание, оценките за мониторинг и оценката на трафика .

3. Неефективност

Хората вярват, че приложимостта на SEO не съществува впазар поради непрекъснатото развитие на алгоритмите и други промени. Понятието не е вярно, тъй като значителна част от трафикапроизлиза от SEO..Четенето на специализирана публикация за SEO, като например Дневник на търсещите машини, помага на собствениците на фирмите да се актуализират и ги осведомяватова, което все още е уместно.

4. Дългосрочна перспектива

Отнема известно време, за да се изгради класация и да се създаде уебсайтприсъствие онлайн, което е неопровержим факт. SEO, въпреки това, е стабилна и винаги ще донесе резултати, стига сайтът да е пъленоптимизирана.

5. Непредсказуемостта

Поради нестабилността на SEO, хората вярват, че е ненадеждна.Няма директен контрол над класирането или трафика, за разлика от PCC. Независимо от това, при оптимизирането на уебсайт до максималния му потенциал за SEO,има минимална възможност за възникване на проблеми .

6. Expensiveness

Постигането на най-добри резултати изисква инвестиране на пари, времеи други ресурси. SEO не е безплатна, а е относително по-евтина от другите платени рекламни канали, като НПК, или покупката на трафикдруги методи .

7. Промените в уебсайта

Вярно е, че SEO изисква от компаниите да направят няколко променина техния уебсайт. Понякога може да отнеме няколко ощипвания, докато в други редизайн на целия уебсайт като цяло, за да се постигне пълнопотенциал. Всяка от предложените промени е от ключово значение за постигането на целите на SEO.

Днес всички компании са изправени пред нарастващо значение на търсенетотрафик. Клиентите използват търсачките, за да намерят продукти, услуги, доставчици и информация. Пренебрегвайки необходимостта от позициониране на бизнесав резултатите от търсенето може да доведе потенциалния трафик на конкурентите, така че да повлияе негативно върху бизнеса Source .

November 27, 2017