Back to Question Center
0

Семал разкрива как CTR се отнася до класирането на уеб страниците ви

1 answers:

Всеки, който желае да просперира в онлайн маркетинга, може да се замисли за ефекта на органичноточестота на кликване (CTR). Доколкото маркерите и отделните хора правят анализ на тенденциите, опитайте се да надхитрите конкурентите си, като следватеSEO тенденции. Въпреки това, патентите на Google и конкуриращите се теории остават неизвестни веднага щом не разкрият критериите на техния алгоритъмоткрито. Но това, което знаем със сигурност, е, че CTR влияе върху класирането като косвен фактор.

Тенденциите в онлайн маркетинга носят различна картина. Например контролите за ТППGoogle фактори за класиране. Много дигитални маркери се опитват да извлекат максимална полза от тази функция. В тази статия, Джейсън Адлер, успех на клиентаМениджър на Semalt разкрива няколко разлики между CTR и класиране, обяснявайки как те се преместват. Също така съществуват важни съвети, които ще ви помогнатЧестотата на кликване (ЧнК) на Google се представя добре в органичните SERP.

Как влияе CTR върху класирането

  • За да се класифицират уебсайтовете ефективно, трябва да има критерии за поставяне на уебсайтовете впоръчка. По този начин Google използва информация като данни за кликванията. CTR влияе върху скоростта на кликване на резултатите от SERP. В резултат на това сайтове с най-големитеброят кликвания се урежда отгоре, а тези с няколко кликвания се извеждат на дъното. Алгоритъмът е настроен да разглежда съдържаниетос голям брой съответни кликвания..Повечето търсачки прилагат този критерий в алгоритмите за търсене. Google съветва блогъритеда бъдат важни по отношение на съдържанието. Тъй като съдържанието става последователно, се появяват кликвания. Тези кликвания правят уебсайта награда отличнатака че да подобрите резултатите от SEO.
  • На второ място, Google зависи от CTR като критерии за показване на OneBox. Ауебсайтът трябва да има минимална CTR, за да получи OneBox на своя уеб сайт. Google има автоматична система, която разглежда процента на кликване(CTR) за представяне на OneBox за заявка. Това явление може да обясни някои от сезонните колебания в класацията на конкретнотоуеб сайт или страница. Например, една уеб страница може да се представя добре днес, но не и толкова успешна утре. В резултат на това, цифрови търговциследва да се използва като ключов фактор. Поддържането на Вашата CTR може да запази уебсайта си доста добре в търсачките.
  • Уебсайтът трябва да има достоен кликван процент. Ангажирането на сайта е от решаващо значениеза информация, която изисква класиране. Важно е да се уверите, че хората, които кликват върху връзката към уебсайта Ви, се ангажират с негопериод. CTR подобрява авторитета на страницата ви чрез уместност, което подобрява класирането ви. За CTR да има най-голяма ползаот SEO, човек трябва да организира съдържанието на уебсайта добре в заглавията и мета таговете. Google класира уебсайтовете от вашето значениесъдържание. Голямото съдържание има висок процент на кликване. Алгоритъмът на Google използва тази функция, за да разграничи конкретната позициязаслужава място.

Заключение

Онлайн маркетингът може безкрайно да обсъжда въпроса дали CTR на Google има влияниерезултати от търсенето или не. Истината е, че CTR наистина помага на сайта да бъде класиран по-високо. Възможно е обаче да е трудно да се разбере връзкатамежду ТПП и SEO. Надяваме се, че тази статия ви е помогнала да разберете връзката между тези две константи и начинитеможете да направите Вашите честоти на кликване (CTR) на Google ефективни в органичните SERP Source .

November 27, 2017