Back to Question Center
0

Семал разкрива истината за автоматизираната SEO

1 answers:

Търсачката за оптимизация (SEO) е процесът на създаване на уеб сайтсе показват индексирани в органичното търсене. SEO включва използването на различни тактики, които помагат на сайта да осигури благоприятна позициярезултатите от търсенето на конкретно съдържание или ключови думи с висока степен на търсене. SEO е съществувала в практиката на много блогъри от самото началона интернет. Много компании обаче не разбират напълно ограниченията на някои временни техники или използването на автоматизирани техникиза SEO.

Автоматизирането на SEO може да бъде продължителен процес и много аспекти на разработването на уебсайтовемогат да изискват някакво допълнително човешко докосване, различно от автоматизацията. Въпреки това, идеята за бързи решения за решаване на някои проблеми засяга класирането наСледователно уебсайтовете не са полезно начинание.

Frank Abagnale, мениджър "Успех на клиентите" в Semalt Цифровите услуги обясняват сравнителните силни и слаби страни в работата с автоматизираната SEO.

Автоматизирана оптика

В наши дни много инструменти са разработени, за да ви помогнат с SEO.Има инструменти за изследване на ключови думи, анализ на препратки, оценка на трафика, генериране на отчети и т.н. Каквото и да имате във вашата търсачкаоптимизация, можете да го намерите в Интернет. През последното десетилетие се появиха много лесни за използване инструменти за управление на съдържанието и уебсайтакоито са помогнали на много уебсайтове да подобрят значително статистическите си данни. Въпреки това, въпреки платформите Wix и WordPress са направили няколко SEOинструменти, те рядко помагат на хората да класират уебсайтовете си високо. Не е възможно да се използва едно единствено решение за всички фирми, затоваСемал препоръчва разработването на индивидуални SEO стратегии, подходящи за всеки конкретен случай .

Това означава ли, че трябва да направите точно това?

Ако смятате, че отговорът е "да", не сте се справилипогледнете какво прави SEO кърлежите. В началото Google извърши сканиране на всяка уеб страница, за да определи заявките за търсене и мястото си в резултатите от търсенето.Тогава успехът на дадена ключова дума зависеше от това колко често е споменато в съдържанието. Така е скритата текстова технологияразработена от практикуващите Black Hat SEO, поради което Google изостави този метод. След това Google започна да обмисля значението напрепратки и техния размер. Това също беше експлоатирано от уеб администратори, които искаха евтин и бърз начин да направят ТОП, причинявайки промени в Googleстратегията отново..

Понастоящем алгоритъмът на Google приема широк спектър от факторипрофил: от препратки към ключови думи към социални медии. Използването на само един елемент не е достатъчно, за да популяризирате марката си до най-горещите резултати от търсенето.Утре цялата тази структура може да се промени напълно с въвеждането на нов алгоритъм.

Google не е машина. Това е компания, с експерти, коитонепрекъснато анализират ефективността на търсещата машина, поведението на уеб администраторите и правят удобството на потребителите приоритет. Следователно веднъжте виждат спад в използваемостта на търсачката, те прилагат необходимите промени, за да се отърват от сайтовете, които компрометират използването на Google.Всеки път, когато има предизвикателство, Google се променя.

Дори и най-невероятният автоматизиран инструмент не може да се справи сръководена от човека еволюция на търсещата машина. Вашите инструменти може да работят точно сега, но за една седмица те ще бъдат безполезни срещу новите насоки.Така че, ако искате нещо, което да ви осигури дългосрочни резултати и да издържи внезапните обръщания на алгоритъма на Google, компетентенАгенцията за SEO остава най-добрата ви приятелка. Когато работим в тясно сътрудничество с хората, които правят SEO, може да дойде да научи много пазарни тенденции по отношениеначина, по който функционират различни уебсайтове.

Например, Joost de Valk, основателят и създателят наYoast SEO за WordPress плъгин се съгласи, че въпреки възможността на много съществуващи инструменти да осигурят набор и забрави метод,SEO автоматизацията е сложен процес, който включва доста повече от това. Например, машините и софтуера могат да обслужват само техническитемалко от SEO частично. Развитието на съдържанието и вирусният маркетинг изискват по-високото ниво на човешко участие, за да стане тяхна работа.

Заключение

SEO автоматизацията е процес, който е по-сложен от тозиможе би си мислите. Много инструменти за разработка на бели шапки SEO обещават да дадат бърз отговор на временни проблеми. Все пак има все още високи ниваниво на участие в разработването на съдържанието. Инструментите за SEO са от съществено значение и ще направят живота по-лесен за повечето от задачите, които се изискватформалност. Независимо от това, те няма да ви гарантират позиция # 1 в резултатите от търсенето: в най-добрия случай те ще задържат сайта ви по-нисъкв редиците, но дори тази полза ще изчезне след промяна на алгоритъма.

Няма автоматизирана програма, която да гарантира заместването на упоритата работавключени в задачи за разработка на съдържание, като редактиране на съдържание, работа с входящо свързване и избор на ключови думи, тъй като не може да бъде постигнато правилноизползвайки машини. Също така, използването на напълно автоматизиран подход означава жертване на гъвкавостта и адаптивността, от която се нуждаете в случай, че търсещата машинаоптимизацията рутинни внезапно се променя. Докато Google се управлява от предприемачи, а не от AI, сътрудничеството с SEO специалисти ще остане най-добрият Ви начин за завладяване на ТОП позиции Source .

November 27, 2017