Back to Question Center
0

Подобряване на SEO със съдържание: Идеи от Semalt

1 answers:

Местната SEO вече не се занимава само с оптимизирането на вашия сайт. Това включва и поддържанездравословна връзка с онлайн общността и силно присъствие онлайн чрез вашия сайт и социални медии. Социалните медии иматстанете перфектна платформа за взаимодействие с клиентите си.

През 2009 г. Google започна работа по интегрирането на социалните медийни данни в органичното й търсенеалгоритъм. Това означава, че свързването на вашия сайт и социалните медийни платформи като Facebook, Twitter и Instagram ще доведе до по-голяма ангажираности посещения на място - vps hosting atlanta. В резултат на това вашият сайт ще бъде класиран по-високо.

За местния бизнес, всички подробности, включително работните часове, датата и ценообразуванетотрябва да бъдат актуални. Мениджърът за успех на клиенти на Semalt ,Франк Абагнейл дава идеи, които ще ви помогнат да подобрите присъствието на уебсайта и социалните медии, за да постигнете по-висок ангажимент и класиране

1. Добавете блог към уебсайта си

Блогът е от съществено значение за всеки уебсайт. Използвайте го, за да публикувате най-новата информация завашите продукти и услуги, вашите клиенти и местната общност. За да направите блога интерактивен, като имате предвид следните идеи.

Добавяне на снимки и истории на клиенти, които са лоялни към вашия бизнес

Попитайте клиентите за техния опит и препоръки, за да подобрите услугите си.След това публикувайте интервюто и снимките в блога си. Получете разрешението си, преди да публикувате. Публикувайте историята на различните социални медииплатформи и дайте връзка към публикацията в блога си. Това е добър начин да ангажирате клиентите си. Те ще се чувстват ценени.

Публикувайте снимки на вашия бизнес в различно време

Публикувайте периодично снимките и ги опишете. Публикувайте същите снимки на вашите социалнимедийни платформи и също така да осигурите връзка към вашия сайт. Използвайте снимките, за да актуализирате снимките си в Google My Business, Yahoo и Bing Places.

Обозначава определен продукт или позиция

Това редовно помага да поддържате клиентите си актуализирани за услугите си.

Публикувай история на ужасите, свързани с бизнеса си

Да кажем, че сте химическо чистене, пост за много мръсна рокля, която сте измили. пишаисторията за това как тази рокля е мръсна и така нататък. Бизнесът не може да пропусне "история на ужасите". Потърсете един и публикувайте за него във вашия блог ислед това я споделете със социалните медии.

2. Свържете се с Влиятелните хора от общността

Използвайте социалните си медийни страници, за да се свържете с известни хора като известни личности във вашия район.Взаимодействайте с тях, като споделяте своите публикации и т.н. Тези местни личности могат да помогнат за предлагането на пазара на вашия продукт и услуги. Когато отговаряткъм коментара и т.н., някои хора го виждат като одобрение.

3. Направете вирусни съобщения

Когато създавате нещо, което вируси в социалните медии, много хора ще се почувстват интереснивъв вашия бизнес или фирма. Хората ще започнат да търсят вашия бизнес и търсачките ще го идентифицират като резултат.

4. Свържете се с Вашата онлайн общност

Използвайте местни събития, за да се свържете с общността. Публикувайте за събитията, които се случват във вашия квартална социалните медии и блога. Феновете вероятно ще споделят публикациите, за да осведомят много хора за вашия бизнес / фирма. Можете да добавите и локалнокалендар на събитията към уебсайта си. Уверете се, че той се актуализира редовно.

За да бъде Local SEO успешна, оптимизирайте я за по-високо класиране на търсачките ислед това създайте ново съдържание за вашия блог и социални медии. Ангажирането с клиенти в социалните медии води до по-голям трафик към сайта Вии следователно по-високо класиране в търсачките.

November 27, 2017