Back to Question Center
0

Не само Google - Semalt Expert обсъжда защо да оптимизирате за други търсачки

1 answers:

Когато правите електронна търговия, SEO е гръбнакът на клиентите в световен мащаб, както и увеличаването на превръщането на посетителите в клиенти. Въпреки това, в повечето публикации говорим само за Google, когато говорим за оптимизация на търсачките. Много хора трябва да научат, че SEO е понятие, а не процедура и може да се прилага към много търсачки. Опитът на нашата компания потвърждава, че използването само на Google за оптимизиране на търсещата машина е ужасна грешка - casino 888 bonus sans depot. От многото табла за управление на уебсайтове търсачките са само начин за получаване на клиенти онлайн, а не само. Google е една от тези търсачки, която има най-голямото след това.

Като интернет маркетолог, основната Ви грижа е да привличате клиенти в световен мащаб, като използвате Интернет като свои средства. SEO е дигитална маркетингова техника, чийто основен пробив е многобройните ключови думи и показатели, които те притежават. Това явление означава, че Google не е единственият метод за прилагане на тези понятия. От аналитиката Google просто превъзхожда, защото е най-голямата търсачка и има всеобхватно покритие по отношение на използването.

Ник Чайковски, старши мениджър за успех на клиентите на Semalt Цифрови услуги обяснява защо дигиталните търговци трябва да мислят извън обхвата на търсачките.

Има ли други места?

Google не е единственото място, където можете да посочите елементите си. Големи компании като Alibaba са научили тази концепция и са я използвали. Те успешно са създали и са направили изключителен авторитет в своите ниши..Те имат силно онлайн присъствие. Въпреки това техните уеб сайтове имат директен трафик, който не произхожда от търсачките. Това означава, че използването само на Google може да бъде ограничение на усилията ви за SEO. Например, човек може да отиде директно до Alibaba, за да потърси отделен елемент и да мине през Google. За да използвате тази концепция, можете да използвате:

Amazon и иБей.

Много купувачи могат да предпочитат да търсят продукти на иБей. Този трафик не отразява търсещите машини. Един добър онлайн маркер ще изброи своите елементи на тези ниши точно толкова, колкото и Google. Нашите техники на SEO работят на тези уеб сайтове. Например името на продукта, изображението и описанието могат да включват ключови думи. Amazon има афилиейт програма, която може да даде допълнителна комисионна за продажбите, която печели за продуктите, които продавате.

Други търсачки

Когато правите SEO, има и други ниши, които можете да използвате, за да стигнете до други пазари. Например, много блогъри са открили използването на Bing и Yahoo за привличане на онлайн клиенти. Не всички хора се отнасят към Google за заявки за търсене. От таблото за управление на повечето блогове трафикът на други търсачки може да донесе някои от най-ценните клиенти.

Заключение

Като правило съдържанието на SEO сочи към Google. Много хора може да се чудят дали е необходимо да оптимизират сайтовете само за Google. Самият Google не е единствената търсачка, която има възможността да се възползва от вашия сайт. В повечето случаи Google е най-голямата търсачка. Въпреки това перспективата за дигитален маркетолог обикновено е по-широка от тази на Google. Човек мисли отвъд търсачките, когато прави онлайн маркетинг. Това означава, че SEO е концепция, която може да пресича много интернет платформи.

November 27, 2017