Back to Question Center
0

Най-горещите SEO тенденции през 2017: Insight From Semalt

1 answers:

През 2017 г. се появиха нови тенденции за оптимизиране на търсещите машини. Тази промяна следваобявяването на новите критерии за алгоритми, разработени от Google. Принципът придава по - голяма тежест на SEO аспекти като качеството на съдържанието иуместност, както и инициативи, благоприятстващи мобилността. В същото време стари тактики, като например пълнене на ключови думи, се считат за черна шапкаинструменти, които причиняват санкции - ray ban mod.

Ник Чайковски, експертът на Semalt Цифровите услуги дават някои SEO идеи, които могат да направят Вашия уебсайт ранг бързо тази година.

1. Очаквайте непрекъснато акцентиране върху мобилните устройства

Google има уеб сайтове, подходящи за мобилни устройства. През последните две десетилетия,мобилните телефони бавно заменят настолните компютри в сърфирането в интернет. От 2015 г. Google обяви, че мобилните уеб сайтовеби било критерий за Google да класира уебсайтове. Освен това, уебсайтове, които нямат мобилност на интерфейса, получаватнаказание за получаване на ниски нива. Google също така изясни, че скоро ще раздели индексирането на мобилни и настолни уеб сайтове. Затази причина, уебсайтовете за изграждане на хора трябва да ги направят удобни за мобилни устройства, да оптимизират мобилните търсения и да повишат чувствителността на потребителитена сайта. Индексът за мобилни устройства ще направи тези уебсайтове ранг висок.

2. Очаквайте още сайтове, които да заемат ускорени мобилни страници (AMPs)

От 2015 г. AMP е тенденция, когато става дума за оптимизиране на уеб странициза мобилни браузъри. След преминаването на мобилната инициатива AMP е един от начините да се гарантира, че уебсайтът има УЕО..AMP натоварва до 5 пъти по-бързо и в същото време, запазва използването на данни до 8 пъти повече от нормалния начин, по който уебсайтовете консумират.

3. Значението на оптимизацията на потребителския опит (УЕО) ще нарасне

Google съветва търговците онлайн и строителите на уебсайтове да поставят повече акцентна уеб сайтове за качество на сградите. Google разчита на фактори като простота, лекота на използване, навигация и достъпност. Сайтът трябва да дадепотребителят добър опит за сърфиране, за да се класира на първо място в търсачките.

4. Гласовото търсене е на възхода

Гласовото търсене се повдига като един от методите за извършване на търсения.Софтуер като Siri, Cortana и Google Now използва гласови команди за поставяне на заявки за търсене в търсачката. Уеб разработчиците трябва да се осмеляватв тази нова област, особено с възхода на устройствата, използващи интернет, като "интелигентни" телевизори.

5. Съдържанието вече е насочено към търсенето с намерение

SEO е насочена към изследване на ключови думи. Въпреки това, Google вече е ориентиран към търсещите.Google ще класира съдържание, което има голям интерес сред аудиторията. Параметри като скоростта на отпадане, времето за ангажиране и посетените страницище бъдат някои от факторите, които се класират по-високо в страниците с резултати от търсенето на Google (SERPs).

Заключение

Като дигитален маркетолог трябва да останем бдителни и готови да се придържаме къмпромени. За тази година са направени няколко изменения от повечето търсачки. От AMP промените на мобилни първо SEO. Тези промениса направили няколко тенденции за промяна на традиционната практика на търсачките. Следвайки съветите, споменати по - горе, може да сте готови запромени, които следват при получаване на добро класиране на търсачките.

November 27, 2017