Back to Question Center
0

Най-добрите съвети в Twitter от семалд дигитални услуги

1 answers:

Twitter е една от най-добрите и широко популярни социални медийни платформи. Това е лесен начин да получите повече последователи, повече кликвания и акции онлайн. Чрез споделянето на съдържанието си в Twitter можете да сте сигурни, че ще получите много видимост въз основа на броя на вашите последователи. Twitter представлява много маркетингови възможности и предоставя различни шансове за разпространение на съдържание, ангажиране на хора онлайн и популяризиране на вашата марка. Тук, Artem Abgarian, Семалт мениджър за успешен мениджмънт на клиенти, обсъди някои от най-добрите начини да получите по-голяма стойност на вашите tweets и социални медийни сметки.

Програмирайте вашите tweets често

Трябва да обърнете внимание на планирането на публикациите и свързаните с изображенията ви в оптимално време. Една от основните грешки, които правим, е, че не споделяме публикации и не актуализираме нашия акаунт в Twitter. Важно е да споделяте неща и да се занимавате с неща от три до четири пъти на ден, така че все повече и повече хора да се привличат към вашите tweets. Това ще гарантира, че увеличавате броя на последователите си в Twitter и сте способни да разпространявате думата си по по-добър начин. Препоръчително е да сте направили график всеки час, така че вашите последователи да останат ангажирани.

Създаване на нова начална страница с чисто нови списъци

Друго нещо, което можете да направите, е да създадете една или две начални страници с чисто нови списъци и ангажиране със съдържание. в крайна сметка ще ви донесе много Twitter последователи, като по този начин ще увеличите видимостта и надеждността на сайта си в интернет.Вашият Twitter сайт може да бъде от всяка ниша или предмет, въз основа на вашия интерес и изискванията на вашата аудитория.

Повторно споделяне на съдържание в Twitter

Ако смятате, че споделянето на съдържание от време на време в Twitter е достатъчно, позволете ми да ви кажа, че сте направили ужасна грешка. Различни технически експерти и дигитални маркери твърдят, че повторното споделяне на съдържание в Twitter и Facebook е от съществено значение за оцеляването на марката в интернет. Следователно не трябва да спирате да споделяте съдържанието, след като бъде споделено. Вместо това трябва да споделяте от време на време приятни неща, за да сте сигурни, че нивото на ангажираност на потребителите се поддържа навсякъде.

Пренебрегвайте съотношението между следното

Няма нужда да се притеснявате за съотношението между вас и последователите. Вместо това трябва да продължите да работите упорито и да продължите да споделяте нови неща на Twitter, без значение колко последователи имате онлайн. Обърнете повече внимание на ангажираността на потребителите си, отколкото да проверявате съотношението между последователите и последователите веднъж или два пъти на ден. Позволете ми да ви кажа, че това със сигурност ще увеличи присъствието ви в социалните медии и ще запази марката ви в очите на вашите Twitter последователи за цял живот.

Заключение

В крайна сметка бихме искали да кажем, че има много програми и инструменти на Twitter, които могат да управляват качеството на вашите последователи. Можете да използвате тези инструменти, за да прекратите спирането и да блокирате фалшиви сметки. Уверете се, че последователите, които получавате, са автентични и легитимни, така че качествата на уебсайта Ви, както и присъствието ви в социалните медии да се поддържат до края Source .

November 29, 2017