Back to Question Center
0

Линк Сграда и качество на връзките от експерт по семалт Иван Коновалов

1 answers:
Редакторите отбелязват: Иван Коновалов е управител на успехите на клиентите на Semalt. Компанията има над 10 000 успешни клиенти и винаги напредва с най-добрите SEO технологии.
Търсачките вършат добра работа, като класират уебсайтове по-високи, които са от по-голяма стойност за заявката за търсене на посетителя.

Тъй като търсачките могат да изпращат до вашия сайт 9% 60% от свободния трафик , няма причина да не създавате връзки към сайта си и да се наслаждавате на това голямо парче свободно трафик.

Темата за изграждането на връзка е сама по себе си огромна и ще я научите с времето и докато продължавате да експериментирате.

Въпреки това има известна информация, която е от съществено значение за вас да се научите да започнете и да избегнете по-често срещаните клопки.

Защо връзката е важна

Ако искате да получите нещо като хладилник, какво ще направите в такъв сценарий?

Вероятно ще намерите магазин, откъдето можете да купите продукта, независимо дали става чрез офлайн или онлайн търговци.

Единствената възможност да отидете в магазин и да закупите хладилник, без да питате никого за препоръка, е когато знаете как да вземете информирано решение.

Вие ще изберете опция въз основа на вашия опит, вашите предпочитания, или по препоръка на приятел или член на семейството. Ако обаче купувате хладилник за първи път в живота си и искате да вземете информирано решение, какво ще направите? Най-вероятно ще потърсите препоръка от някой, който има познания за купуването на хладилник. Ще се доверите на решението на този човек и ще продължите с покупката си, нали?
Световната мрежа е огромно място. Когато търсещите машини трябва да отговорят на заявката на посетител, те гледат в мрежата за съвпадение на резултатите. Тъй като има много уебсайтове, които могат да предлагат една и съща информация, е трудно търсачките да класират най-добрите сайтове нагоре по реда на резултатите от търсенето. При такъв сценарий връзките помагат.
Да приемем, че имате уеб сайт за пътувания, в който предоставяте услуги за резервиране на билети и настаняване в различни хотели във вашата страна. Ако имате входящи връзки към сайта си от някои от водещите авиокомпании или хотели, това ще донесе голяма полза за уебсайта Ви и ще ви помогне да спечелите по-високо класиране в SERP (страници с резултати от търсещи машини) в сравнение с други сайтове, които са подобни Вашите. Връзките са равностойни на доверието..
Когато два сайтове са подобни по отношение на съдържанието, този, който получава по-високо класиране , е сайтът, който е изградил най-голямо доверие в търсачките .

Когато създавате връзки към други уебсайтове, споделяте опит и се доверявате един на друг по темата. Търсачките обичат свързването.

Входящи и изходящи връзки

Входящите връзки са тези връзки, които идват от други уебсайтове, докато изходящите връзки се отнасят до тези, които изпращат посетител от уебсайта Ви до някой друг интернет сайт.
Входящите връзки показват колко много ви се доверява другият уеб сайт и изходящите връзки показват колко много доверие имате на другия сайт .

Качество на връзката

Качеството винаги е важно за хората и това също е нещо, което търсачките залагат на стойността.

Целта им е да представят най-важните и важни резултати при запитването на потребителя, докато орязват плевелите или посредниците на куп.

Това означава, че те са сигурни, че получавате правилните резултати от правилните места по всяко време .

Каква е качеството на връзката?

Това е важен фактор , който помага на търсачките да определят качеството и надеждността на даден уебсайт.

Когато изграждате връзки към сайта си, е важно те да идват от надеждни и висококачествени сайта.

Тъй като има неограничени уебсайтове по дадена тема за вашия уеб сайт, за да се свържете и да получите връзки в замяна и в крайна сметка да спечелите високо класиране на страниците с резултати от търсенето, е жизненоважно тези връзки да са от първокласни сайтове в даден категория.

Слайд връзки от висококачествени сайтове са знак, че такива сайтове ви вярват и тези входящи връзки казват на търсачките, че вашият уеб сайт може да има и нещо полезно, за да може потребителят да погледне.

Това е вид препоръка, която ще потърсите при закупуване на хладилник, както е описано по-горе.

Оценявате само препоръки за отделен субект от някой, който е орган по този конкретен въпрос Source .

Колкото по-висококачествени входящи връзки, които можете да успеете да достигнете до вашия сайт, толкова по-добре ще бъде класирането ви!

November 27, 2017