Back to Question Center
0

Къде ли онлайн потребителите започват пазаруване Пътуване? Семалт Експерт осигурява ценно разследване

1 answers:

Литературният всеки елемент, който средният потребител иска, може да бъде закупен онлайн. Тази средна стойносткупувачът е разглезен за избор на всеки елемент с хиляди конкурентни продавачи, предлагащи продукта онлайн по едно и също време.

Ръководителят на успеха на клиента в Semalt Цифровите услуги Франк Абаняйл обяснява къде онлайн купувачът започва да развързва този свободен край.

Къде да започнете

През 2016 г. онлайн проучване на потребителите проведено от Power Review установи, че повечетоонлайн купувачите започват търсенето си за предпочитана позиция както на Amazon, така и на Google - feuille de calcul excel fiche de paie. Последният регистрира 35% от всички купувачи, анкетирани с тяхкато взе 38%. Също така, 21% от купувачите предпочитат да започнат търсенето си в сайтове за електронна търговия на дребно, свързани с конкретни марки.От друга страна, eBay носи 6% от тази група като свой избор на пазара. Констатациите създадоха възбуда на пазараиздаден от реномирана фирма, специализирана в ценни ревюта, рейтинги и услуги с въпроси и отговори. Докладът им спечели особеноинтерес от страна на играчи от електронната търговия, като дигиталните търговци.

Точността на констатациите на Power Review беше потвърдена още през същата година, когатоcomScore извърши мащабно проучване на потребителското поведение. Това проучване не само е отразено в търсенето за онлайн купувачи, но също такаофлайн потребителите. В констатациите си 27% от купувачите се обърнаха към Amazon за първото си пазаруване..Законните търсачки отбелязаха 15%като първата спирка за купувачите. Интересното е, че 13% от респондентите са се обърнали към конкретни магазини за продажба на дребно, за да пазаруват за предпочитаните от тях стокидруги 14% се насочват към конкретни уебсайтове на търговци на дребно. Мобилните приложения на търговците на дребно също се отразяват в проучването на 4%. Милениалите имаха последователностпо-високи предпочитания за онлайн пазаруване, отколкото по-възрастните купувачи. Единствената забележима разлика между двете проучвания е ниският резултат от търсенетодвигатели тук.

Независимо от това, стигаме до заключението за естествената оптимизация на търсачките иAmazon като основната платформа за дигитален маркетинг, създавайки интерес и превръщайки трафика в продажби. Това е и мястото за гърлотоконкуренция под формата на маркетингови и продажни войни с висок мащаб. Все още на брой, фирми, които могат да се възползват от тези две платформимогат лесно да достигнат и да повлияят до 73% от целевия си пазарен сегмент във всеки продукт. Примерен пример би бил високият мъжки обувкиуебсайт в Google. Този уеб сайт може лесно да създаде интерес към 35% от купувачите онлайн в Google и още 38% за Amazon. Тези цифрипредставляват милиони долари в бизнеса и съответно печалби.

Преценка

SEO практиките ще помогнат на онлайн бизнеса да оптимизира класирането си на Amazonи естествени търсения. Основната цел тук е да прихванете и да натискате онлайн купувачите още в началото на пътуването им онлайн. Да сеза да постигнете това, имате нужда от подробни продуктови страници, допълнени с качествено съдържание с достатъчно и точно описание на продуктите. Съдържанието ецар в SEO, така че не можете да компрометирате качеството на данните и описанията, които използвате.

Все още съдържанието включва ключови думи и думи, използвани в продуктаописание огледало тези фрази, които вашите клиенти използват, за да опишат вашата марка или продукт. Също така, да се виждат цените, клиентите и отзивитеза подпомагане на превръщането на продажбите. Същата стратегия се прилага и за сайтовете за електронна търговия, въпреки че може да се подобри архитектурата,инфраструктурата и потребителския опит на уебсайта.

November 27, 2017